Εύβοια: Στον Εισαγγελέα ο 35χρονος που δολοφόνησε τον 73χρονο θείο του - Βίντεο

Εύβοια: Στον Εισαγγελέα ο 35χρονος που δολοφόνησε τον 73χρονο θείο του - Βίντεο

Πληροφορίες από την αστυνομία, λένε ότι ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και πιθανότατα υπάρχουν και θέματα καταχρήσεων

evia-35xronos
Στα δικαστήρια της Χαλκίδας έφτασε νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, ο 35χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 73χρονο θείο του το βράδυ της Τρίτης στην Εύβοια και συγκεκριμένα στο Σπαθάρι.

Ο δράστης εντοπίστηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ενώ επιχειρούσε να κρυφτεί στα βουνά της περιοχής, ενώ το μεσημέρι της ίδιας μέρας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα προκείμενου να δώσει εξηγήσεις για το αποτρόπαιο έγκλημα, αναφέρει ο ιστότοπος evima.gr.

Πληροφορίες από την αστυνομία, λένε ότι ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και πιθανότατα υπάρχουν και θέματα καταχρήσεων.

Στα δικαστήρια Χαλκίδας ο 38χρονος δράστης
Κλείσιμο


Ο καυγάς και η δολοφονία του θείου του

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τρίτης, o 35χρονος σκότωσε με έξι μαχαιριές τον 73χρονο θείο του μέσα στο σπίτι του θύματος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από το στενό συγγενικό περιβάλλον του 73χρονου στο eviaonline, οι δυο τους βρίσκονταν το βράδυ στο καφενείο του χωριού και συζητούσαν.

Κάποια στιγμή ο 35χρονος ζήτησε χρήματα από τον ηλικιωμένο, καθώς τον βοηθούσε συχνά οικονομικά και εκείνος αρνήθηκε να του τα δώσει. Υπήρξε μια έντονη διένεξη, αλλά οι δυο τους αποχώρησαν από το καφενείο και ο καθένας πήγε στο σπίτι του.

img_2048


Ο 35χρονος επέστρεψε στο σπίτι του θείου του που διέμενε μόνος του και του επιτέθηκε, μαχαιρώνοντας τον έξι φορές, με τη μια εξ αυτών, στον λαιμό. Παρά τον ισχυρότατο τραυματισμό του, ο 73χρονος κατάφερε αιμόφυρτος να φύγει από το σπίτι και κατευθύνθηκε στο καφενείο του χωριού να ζητήσει βοήθεια, ενώ ψέλλισε στους θαμώνες πως τον μαχαίρωσε ο ανιψιός του και στην συνέχεια κατέρρευσε μπροστά στα μάτια τους.

Οι συγχωριανοί του έντρομοι, κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο και την Αστυνομία. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και κατόπιν διεκομίσθη στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.


Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος στη Γερμανία με ομοφοβικό ξέσπασμα παίκτη της Βόλφσμπουργκ: «Δεν υπογράφω αυτή τη γκέι μα...ία»

Νόμπελ Χημείας στον Ντέμη Χασάμπη: Το παιδί θαύμα στο σκάκι που κατέκτησε AI και Google και τον θαυμάζει ο Έλον Μασκ


Τέλος εποχής για το εμβληματικό καζίνο Tropicana στο Λας Βέγκας - Κατεδαφίστηκε σε 22" μετά από 67χρόνια ιστορίας - Βίντεο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης