Ξυλοκόπησε την πρώην σύντροφό του στη μέση του δρόμου στον Βόλο - Σώθηκε από περαστικούς

Η γυναίκα αποκάλυψε στους περαστικούς ότι ο πρώην σύντροφός της, στο παρελθόν, την είχε απειλήσει με μαχαίρι

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Γαζή, στον Βόλο, καθώς σύμφωνα με τα όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr ένας 50χρονος άνδρας επιτέθηκε βίαια στην πρώην σύντροφό του, επίσης 50 ετών. Η γυναίκα σώθηκε χάρη στην άμεση αντίδραση περαστικών, οι οποίοι του φώναξαν να την αφήσει, αναγκάζοντάς τον να σταματήσει τη βίαιη επίθεση.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των περαστικών, η γυναίκα, εμφανώς ταραγμένη, τους αποκάλυψε πως ο πρώην σύντροφός της την είχε απειλήσει στο παρελθόν με μαχαίρι και πως είχε μόλις πρόσφατα βγει από ψυχιατρική κλινική.

Το σημερινό επεισόδιο δεν περιλάμβανε την απειλή με μαχαίρι, ωστόσο η βία και η ένταση της επίθεσης προβλημάτισαν έντονα όσους ήταν παρόντες.Παρά τις παραινέσεις των περαστικών να καλέσει την αστυνομία, η γυναίκα αρνήθηκε να το πράξει, αφήνοντας τους αυτόπτες μάρτυρες ανήσυχους για την ασφάλειά της. Το περιστατικό έρχεται να προσθέσει μια ακόμη σκοτεινή σελίδα στα αυξανόμενα κρούσματα έμφυλης βίας, με πολλούς να ζητούν πιο αποφασιστική δράση από την κοινωνία και τις αρχές.

Το θέμα παραμένει ανοιχτό, καθώς οι περαστικοί συνεχίζουν να εκφράζουν την ανησυχία τους για το μέλλον της γυναίκας, η οποία επέλεξε να μην αναζητήσει βοήθεια από τις αρχές, παρά τον κίνδυνο που αντιμετώπισε.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο τυφώνας Μίλτον χτυπάει τη Φλόριντα, αναφορές για νεκρούς στην κομητεία Σεντ Λούσι - Οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό

Τζορτζ Μπάλντοκ: Η ιστορία της ζωής του άτυχου ποδοσφαιριστή, που πέθανε μόλις στα 31 του χρόνια - Ήταν πατέρας ενός παιδιού

Τραγωδία στη Γλυφάδα: Νεκρός ανασύρθηκε από την πισίνα του σπιτιού του ο Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr