Πυροβόλησαν και σκότωσαν γατάκι στην Αλεξανδρούπολη

Πυροβόλησαν και σκότωσαν γατάκι στην Αλεξανδρούπολη

Κι άλλα περιστατικά θανάτωσης και κακοποίησης ζώων στον Βόλο και το Ηράκλειο

stray_kitten
Οργή και αγανάκτηση προκαλεί στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης η φρικιαστική πράξη ενός ασυνείδητου που μετέτρεψε σε κινούμενο στόχο ένα μικρό γατάκι και το πυροβόλησε εν ψυχρώ σε κεντρικό σημείο της πόλης προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του, τη νύχτα της Τρίτης.

Ζωόφιλοι από το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς του Δήμου έβλεπαν τις τελευταίες ημέρες το άτυχο ζωάκι να είναι υποτονικό και χωρίς διάθεση για φαγητό και το μετέφεραν σε κτηνίατρο. Η ακτινογραφία που έγινε έδειξε ότι είχε δεχθεί βλήμα από όπλο, ωστόσο το γατάκι ξεψύχησε πριν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και από τη νεκροτομή επιβεβαιώθηκε η αιτία του θανάτου του. Μετά την καταγγελία που υπέβαλαν οι υπεύθυνοι του Καταφυγίου, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ξεκίνησαν έρευνα για τον εντοπισμό του απάνθρωπου δράστη.

Δηλητηρίασαν γατάκια

Άλλο ένα διπλό περιστατικό θανάτωσης ζώων έχει προκαλέσει αγανάκτηση στους κατοίκους της Νέας Δημητριάδας στον Βόλο, οι οποίοι βρήκαν το πρωί της Τετάρτης σε κοντινά σημεία νεκρά δύο μικρά αδέσποτα γατάκια, στα οποία άγνωστοι είχαν ρίξει φόλες. Για τα περιστατικά δηλητηρίασης ενημερώθηκε το τοπικό αστυνομικό τμήμα, που αναζητά πλάνα από κάμερες για να ταυτοποιήσει τον ή τους δράστες.

Πεταμένα μέσα σε έναν κάδο απορριμμάτων σε μια περιοχή του Δήμου Αρχανών– Αστερουσίων στο Ηράκλειο, βρήκε δύο κουταβάκια ένας κάτοικος ο οποίος τα έσωσε από βέβαιο θάνατο. Μάλιστα, τράβηξε βίντεο που δημοσιεύτηκε από την ομάδα «Ζωόφιλη Δράση», η οποία κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία που αναζητά αυτόν που προσπάθησε να «ξεφορτωθεί» τα ανυπεράσπιστα σκυλάκια.



Ειδήσεις σήμερα:

Οι σφοδροί άνεμοι του τυφώνα Μίλτον «ξήλωσαν» τμήματα της στέγης θολωτού σταδίου στη Φλόριντα - Δείτε βίντεο

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν νεκρός επί τουλάχιστον 5 ώρες μέσα στην πισίνα - Θρήνος για τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή

Viral η φωτογραφία γαμπρού που κάθεται και δουλεύει στο λάπτοπ κατά τη δεξίωση του γάμου του - «Θλιβερό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης