Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο παρέσυρε και σκότωσε 75χρονη στην Πολίχνη

Η γυναίκα κατέβαινε τα σκαλιά του σπιτιού της όταν το λεωφορείο την χτύπησε και τη σκότωσε

Μία ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της, όταν παρασύρθηκε από αστικό λεωφορείοστη Θεσσαλονίκη.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Αγίου Αντωνίου και Παπαφλέσσα, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, λεωφορείο παρέσυρε γυναίκα, η οποία άφησε και την τελευταία της πνοή.



 
 
 

Οι συνθήκες της παράσυρσης ερευνώνται από την Αστυνομία, ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική επιχείρησαν 9 Πυροσβέστες με 3 οχήματα για τον απεγκλωβισμό της.  

Σημειώνεται ότι ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν το λεωφορείο ήταν σε κίνηση όταν χτύπησε τη γυναίκα ή αν ήταν σταματημένο και ο οδηγός κάτω από αυτό, καθώς υπάρχουν διαφορετικές μαρτυρίες. Αυτό θα προκύψει από την προανάκριση, ενώ ο οδηγός ήδη είναι στη διαδικασία της κατάθεσης.

Το σίγουρο είναι ότι η γυναίκα κατέβαινε τα σκαλιά του σπιτιού της, όπως φαίνεται και στις εικόνες, όταν το λεωφορείο την χτύπησε και τη σκότωσε.

Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ

Με βαθιά οδύνη ο ΟΑΣΘ ενημερώνει για τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα, περίπου στις 12.10 το μεσημέρι, στο τέρμα της γραμμής 35, στα Μετέωρα, το οποίο κόστισε τη ζωή μίας γυναίκας.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, τους οποίους διερευνά η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το λεωφορείο, που ήταν σταματημένο και ακινητοποιημένο μετακινήθηκε, τραυματίζοντας θανάσιμα την άτυχη γυναίκα που διερχόταν από το σημείο.

Ο ΟΑΣΘ εκφράζει την συντριβή του για το δυστύχημα, εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στους συγγενείς της εκλιπούσας και διαβεβαιώνει ότι θα διευκολύνει με κάθε τρόπο στη διαλεύκανση της υπόθεσης.


Ειδήσεις σήμερα:

Πριν 2 χρόνια μίλησαν ανοιχτά τα δύο αδέλφια για όσα είχαν τραβήξει από τον 28χρονο ξάδερφό τους - Οι καταθέσεις για το έγκλημα στην Κυψέλη

Παγκόσμια ημέρα κατά της θανατικής ποινής - Το «Γουδί» καταργήθηκε το Μιζούρι συνεχίζει

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν νεκρός επί τουλάχιστον 5 ώρες μέσα στην πισίνα - Θρήνος για τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr