Το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων έκανε ομόφωνα δεκτό την Πέμπτη το αίτημα για live streaming της συναυλίας για τα που θα γίνει αύριο Παρασκευή (11/10) στο Καλλιμάρμαρο.
Το αίτημα για τη ζωντανή μετάδοση μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας estage.gr είχε καταθέσει ο Σύλλογος «Τέμπη» 2023 στο Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων.
Η ζωντανή μετάδοση της συναυλίας για τα Τέμπη μέσω Διαδικτύου σε όλη την Ελλάδα ήταν και πρόταση των καλλιτεχνών.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεκάδες δήμοι σε όλη τη χώρα έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε μετάδοση της συναυλίας σε γιγαντοοθόνες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού στις 22/3, την Παγκόσμια Ημέρα Δασών στις 21/3, και την Ημέρα της Αρκούδας στις 23/3 φροντίζουμε για κάθε πολύτιμη σταγόνα νερού και διαφυλάσσουμε την αγνότητα του φυσικού περιβάλλοντος.