ΑΣΕΠ: Προσωρινοί πίνακες για 129 θέσεις από επιλαχόντες της προκήρυξης 13Κ/2021

ΑΣΕΠ: Προσωρινοί πίνακες για 129 θέσεις από επιλαχόντες της προκήρυξης 13Κ/2021

Δείτε τα νέα αποτελέσματα που δημοσίευσε σήμερα το ΑΣΕΠ στη μεγάλη προκήρυξη των δήμων -  Ενστάσεις υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ από το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 8:00 έως και την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 14:00

asep_xr
Εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης, διοριστέων και απορριπτέων υποψηφίων για 129 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης διαφόρων κλάδων- ειδικοτήτων, σε Ο.Τ.Α. α' και β' βαθμού, στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου και στον Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης», χωρίς νέα προκήρυξη από επιλαχόντες της προκήρυξης 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ, με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ορίζονται στην προκήρυξη.

Η κατάρτιση των πινάκων πραγματοποιήθηκε ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων, κριτηρίων και ιδιοτήτων των επιλαχόντων της προκήρυξης, Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης διαφόρων κλάδων - ειδικοτήτων, με βάση τα δικαιολογητικά που έχουν υποβάλει οι υποψήφιοι και με τη σειρά που είχαν στους πίνακες κατάταξης.

Οι πίνακες είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).

Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Τα στοιχεία ταυτοποίησης των υποψηφίων που εμπίπτουν σε ειδικές κατηγορίες δεδομένων εμφανίζονται με αστερίσκους. Πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία έχουν μόνο οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην εν λόγω προκήρυξη.

Κατά των προσωρινών πινάκων επιτρέπεται η άσκηση ενστάσεως μέσα σε αποκλειστική προθεσμία 10 ημερών.

Ενστάσεις υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ από το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 8:00 έως και την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 14:00, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ, ακολουθώντας τη διαδρομή Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες - ΕΝΣΤΑΣΗ.

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο 20 ευρώ, άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr), μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».



Ειδήσεις σήμερα:

Μπακασέτας: Ντροπή για ορισμένους δημοσιογράφους...

Κασσελάκης: Το συνέδριο θα αποφανθεί αν είμαι πρόεδρος - Καληνύχτα, κουράστηκα, απαντά ο Πολάκης

Θρίαμβος της Εθνικής Ελλάδας στο Γουέμπλεϊ - Κέρδισαν την Αγγλία 2-1, το πήραν για τον Μπάλντοκ - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης