Το δρόμο για τις φυλακές πήραν με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας ανηλίκων και εισαγγελέα τα δυο αδέλφια που κατηγορούνται για τη δολοφονίατου 28χρονου εξαδέλφου τους στη Κυψέλη, στις 7 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με την εκδοχή των δύο κατηγορουμένων ο 28χρονος ξάδερφός τους, τους κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ήταν 4 και 6 ετών. Τα δύο αδέλφια οδηγήθηκαν στα δικαστήρια περίπου στις 10 σήμερα το πρωί και απολογήθηκαν για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για οπλοφορία.
Ωστώσο, οι δύο κατηγορούμενοι παρέμειναν για αρκετή ώρα έξω από το ανακριτικο γραφείο, καθώς των απολογιών τους προηγήθηκαν οι καταθέσεις των γονιών τους και προσώπων του περιβάλλοντός τους. Ανάμεσά τους και μια φίλη ενός εκ των κατηγορουμένων, η οποία φέρεται να είχε μιλήσει μαζί του και εκείνος να της είχε εκμυστερηφθεί σε ανύποπτο χρόνο ότι είχε κακοπιηθεί από το θύμα.
Το πρόγραμμα της Groupama Ασφαλιστικής για τα ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία συνδυάζοντας καλύψεις για αστική ευθύνη και περιουσία.
Από το 2019 η Wolt ανατρέπει τα δεδομένα στη διανομή φαγητού και προϊόντων, ενισχύοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, και αναβαθμίζοντας συνεχώς την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών.
Δύο ελληνικές startups είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Hubraum Tech Incubator Center στην Κρακοβία, όπου παρακολούθησαν διαλέξεις για την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τη χρηματοδότηση, εμβαθύνανε σε καινοτόμες τεχνολογίες και έλαβαν εξειδικευμένη γνώση για το πώς αναπτύσσεται μία νεοφυείς επιχείρηση