Σωκράτους: Ο Αλβανός που συνελήφθη είχε καταδικαστεί το 2008 σε ισόβια για ναρκωτικά αλλά αποφυλακίστηκε το 2015

Συνελήφθη με τη σύντροφό του μετά από τυχαίο έλεγχο της ΕΛΑΣ - Βρέθηκαν με εκρηκτικές ύλες, πυροκροτητές και ένα όπλο τύπου Τοκάρεφ - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με το περιστατικό κατά το οποίο συνελήφθη ζευγάρι Αλβανών στην Σωκράτους φέροντας στο ΙΧ τους, όπλο, πυροκροτητές και εκρηκτικές ύλες, μετά από τυχαίο έλεγχο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο 39χρονος άνδρας, γεννημένος το 1985, κατονομάζεται ως ο Armiol Rrasa, σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, είναι σεσημασμένος και έχει βαρύ ποινικό παρελθόν. Είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη το 2008 για υποθέσεις ναρκωτικών, αλλά αποφυλακίστηκε το 2015.



Υπενθυμίζεται πως η σύλληψή του έγινε έπειτα από τυχαίο έλεγχο της Άμεσης Δράσης, όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα στο οποίο επέβαινε μαζί με τη σύντροφό του.

Αλβανικά ΜΜΕ έχουν δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του συλληφθέντα



Κατά την έρευνα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, εντόπισαν πακέτο με εκρηκτικά υλικά, πυροκροτητές και ένα πιστόλι τύπου Τοκάρεφ, κρυμμένα σε μία μπλε σακούλα.



Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα για περαιτέρω ανάκριση, ενώ οι Αρχές ερευνούν την προέλευση και τον προορισμό των ευρημάτων. Το όχημα στο οποίο επέβαιναν ανήκε σε εταιρεία leasing.



Οι πληροφορίες για το παρελθόν του 38χρονου προκαλούν έντονο προβληματισμό, καθώς φαίνεται πως δεν είχε εγκαταλείψει ποτέ τη σύνδεσή του με τον υπόκοσμο.

Ειδήσεις σήμερα:

Επανέρχεται ο Δακτύλιος - Ποιοι κυκλοφορούν ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας, πώς εκδίδεται η άδεια εισόδου

ΣΥΡΙΖΑ: Κανονικά αύριο η Κ.Ε, αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία - Πάνε για αποκλεισμό Κασσελάκη από τις εκλογές

Εθνική Ελλάδος: Το συγκλονιστικό ασπρόμαυρο βίντεο για τη νίκη στο Γουέμπλεϊ και τον Τζoρτζ Μπάλντοκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr