Σωκράτους: Η στιγμή της σύλληψης του Αλβανού με το όπλο και τα εκρηκτικά - Δείτε βίντεο

Σωκράτους: Η στιγμή της σύλληψης του Αλβανού με το όπλο και τα εκρηκτικά - Δείτε βίντεο

Ο 39χρονος που συνελήφθη, είναι σεσημασμένος και έχει βαρύ ποινικό παρελθόν - Είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη το 2008 για υποθέσεις ναρκωτικών, αλλά αποφυλακίστηκε το 2015 - Μαζί του συνελήφθη και η σύντροφός του

swkratous-arthrou-02
Τη στιγμή της σύλληψης του Αλβανού στη Σωκράτους το μεσημέρι της Παρασκευής, ο οποίος βρέθηκε - μετά από τυπικό έλεγχο της Αστυνομίας - να φέρει στο ΙΧ του όπλο, πυροκροτητές και εκρηκτικές ύλες, προβάλλει το ακόλουθο βίντεο. Μαζί του βρισκόταν και η σύντροφός του, στην οποία επίσης πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί. 



Ο 39χρονος άνδρας, γεννημένος το 1985, κατονομάζεται ως ο Armiol Rrasa, σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, είναι σεσημασμένος και έχει βαρύ ποινικό παρελθόν. Είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη το 2008 για υποθέσεις ναρκωτικών, αλλά αποφυλακίστηκε το 2015.

Κλείσιμο


Υπενθυμίζεται πως η σύλληψή του έγινε έπειτα από τυχαίο έλεγχο της Άμεσης Δράσης, όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα στο οποίο επέβαινε μαζί με τη σύντροφό του.

alvanika-mme-1
Αλβανικά ΜΜΕ έχουν δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του συλληφθέντα



Κατά την έρευνα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, εντόπισαν πακέτο με εκρηκτικά υλικά, πυροκροτητές και ένα πιστόλι τύπου Τοκάρεφ, κρυμμένα σε μία μπλε σακούλα.

swkratous__1__2
swkratous__2__2
swkratous__3__2
swkratous__4__2
swkratous__5__2


Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα για περαιτέρω ανάκριση, ενώ οι Αρχές ερευνούν την προέλευση και τον προορισμό των ευρημάτων. Το όχημα στο οποίο επέβαιναν ανήκε σε εταιρεία leasing.



Οι πληροφορίες για το παρελθόν του 38χρονου προκαλούν έντονο προβληματισμό, καθώς φαίνεται πως δεν είχε εγκαταλείψει ποτέ τη σύνδεσή του με τον υπόκοσμο.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Αλβανός που συνελήφθη στη Σωκράτους είχε καταδικαστεί το 2008 σε ισόβια για ναρκωτικά αλλά αποφυλακίστηκε το 2015

«Με έβαλε να παρακολουθώ μήπως έρθει κανένας, ενώ κακοποιούσε τον αδελφό μου...»: Τι υποστήριξαν τα δύο αδέλφια που σκότωσαν τον ξάδελφό τους


Κασσελάκης: Αποσύρω το εξώδικο, ώστε να μην έχουν κανένα άλλοθι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης