Χερσόνησος: Έπιασαν αλλοδαπούς δράστες εννέα διαρρήξεων

Χερσόνησος: Έπιασαν αλλοδαπούς δράστες εννέα διαρρήξεων

Σε βάρος των αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων

peripoliko
Μπλόκο στο μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαιναν δύο αλλοδαποί που είχαν ρημάξει τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα σε περιοχές του Δήμου Χερσονήσου τους τελευταίους δυο μήνες, έστησαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και τους πέρασαν χειροπέδες, το πρωί της Πέμπτης.

Από την προανάκριση είχε προκύψει ότι στο διάστημα από τις 15 Αυγούστου ως τη σύλληψή τους, οι αλλοδαποί είχαν κάνει επτά διαρρήξεις και δυο απόπειρες και είχαν αρπάξει συνολικά 3.100 ευρώ, κοσμήματα, είδη ένδυσης, έναν φορητό υπολογιστή και προϊόντα καπνού συνολικής αξίας 1.520 ευρώ.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε όταν εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν τρία μαχαίρια, μια αναδιπλούμενη φαλτσέτα, ένας μεταλλικός κόφτης, ένα κατσαβίδι, ένα ζευγάρι γάντια μηχανής, καθώς και το μοτοποδήλατο που χρησιμοποιούσαν.

Σε βάρος των αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση τους.

Οι ειδήσεις σήμερα

ΣΥΡΙΖΑ: Ώρα μηδέν για Κασσελάκη που απέσυρε το εξώδικο για να γλυτώσει τον αποκλεισμό από τις εκλογές - Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή

Αμερικανικές εκλογές: Η τελευταία ευκαιρία του Ιράν να τρομοκρατήσει την Δύση

Η κλιματική αλλαγή απειλή για τις καλλιέργειες του Θεσσαλικού κάμπου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης