Καλαμάτα: Περαστικός άρπαξε τη λεία ληστή και οδήγησε στη σύλληψή του

Ο 45χρονος Έλληνας είχε εισβάλει στο κατάστημα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και είχε χτυπήσει τον μοναδικό υπάλληλο για να αρπάξει τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο

Ένας θαρραλέος περαστικός κατάφερε να αποσπάσει τα χρήματα που είχε αρπάξει ένας ληστής από ένα κατάστημα στην Καλαμάτα το βράδυ της Τετάρτης και, παρ’ όλο που εκείνος διέφυγε, χάρη στην λεπτομερή περιγραφή του μάρτυρα συνελήφθη την επόμενη ημέρα από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Ο 45χρονος Έλληνας είχε εισβάλει στο κατάστημα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και είχε χτυπήσει τον μοναδικό υπάλληλο για να αρπάξει τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο. Ωστόσο, κατά την διαφυγή του έγινε αντιληπτός από τον περαστικό που είδε τι συνέβη και κατάφερε να τον τρέψει σε φυγή, αφού πρώτα πήρε από τα χέρια του τα κλεμμένα χρήματα.

Ο δράστης εντοπίστηκε την Πέμπτη και από την προανάκριση προέκυψε ότι πριν από τη ληστεία είχε κλέψει χρήματα και από μια αλλοδαπή. Σε βάρος του 45χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας, πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και κλοπή με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν αν εμπλέκεται και σε άλλες ληστείες ή κλοπές.

Οι ειδήσεις σήμερα

ΣΥΡΙΖΑ: Ώρα μηδέν για Κασσελάκη που απέσυρε το εξώδικο για να γλυτώσει τον αποκλεισμό από τις εκλογές - Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή

Αμερικανικές εκλογές: Η τελευταία ευκαιρία του Ιράν να τρομοκρατήσει την Δύση

Η κλιματική αλλαγή απειλή για τις καλλιέργειες του Θεσσαλικού κάμπου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr