Σωκράτους: Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Αλβανό και τη σύντροφό του που συνελήφθησαν με εκρηκτικά σε τυχαίο έλεγχο της ΕΛΑΣ

Σωκράτους: Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Αλβανό και τη σύντροφό του που συνελήφθησαν με εκρηκτικά σε τυχαίο έλεγχο της ΕΛΑΣ

Στην κατοχή τους βρέθηκαν εκρηκτικά και ένα όπλο τύπου Τοκάρεφ – Ο 39χρονος έχει βεβαρυμμένο ποινικό παρελθόν

swkratous_alvanos
Στην άσκηση ποινικής δίωξης για το κακούργημα της κατοχής και προμήθειας εκρηκτικών υλών, από την οποία μπορούσε να προκληθεί κίνδυνος για άνθρωπο κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία, επίσης κατά συναυτουργία ασκήθηκε σε βάρος του 39χρονου Αλβανού και της συντρόφου του που συνελήφθησαν χθες στο κέντρο της Αθήνας σε τυχαίο έλεγχο της ΕΛ. ΑΣ. Στην κατοχή τους βρέθηκαν εκρηκτικά και ένα όπλο τύπου Τοκάρεφ.

Όπως προέκυψε ο 39χρονος έχει βεβαρυμμένο ποινικό παρελθόν.

Ο 39χρονος άνδρας, γεννημένος το 1985, είχε κατονομαστεί από τα αλβανικά ΜΜΕ ως Armiol Rrasa. Είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη το 2008 για υποθέσεις ναρκωτικών, αλλά αποφυλακίστηκε το 2015.

Κλείσιμο


Η σύλληψή του έγινε έπειτα από τυχαίο έλεγχο της Άμεσης Δράσης, όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα στο οποίο επέβαινε μαζί με τη σύντροφό του.

alvanika-mme-1
Αλβανικά ΜΜΕ έχουν δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του συλληφθέντα



Κατά την έρευνα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, εντοπίστηκε πακέτο με εκρηκτικά υλικά, πυροκροτητές και ένα πιστόλι τύπου Τοκάρεφ, κρυμμένα σε μία μπλε σακούλα.

swkratous__1__2
swkratous__2__2
swkratous__3__2
swkratous__4__2
swkratous__5__2


Οι δύο συλληφθέντες είχαν οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα για περαιτέρω ανάκριση, ενώ οι Αρχές ερευνούν την προέλευση και τον προορισμό των ευρημάτων. Το όχημα στο οποίο επέβαιναν ανήκε σε εταιρεία leasing.



Οι πληροφορίες για το παρελθόν του 38χρονου προκαλούν έντονο προβληματισμό, καθώς φαίνεται πως δεν είχε εγκαταλείψει ποτέ τη σύνδεσή του με τον υπόκοσμο.




Ειδήσεις σήμερα:


Λεπτό προς λεπτό η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Εξασφαλίστηκε η απαρτία, ξεκινά η συνεδρίαση - Αποκλεισμό της υποψηφιότητας Κασσελάκη θέλουν οι «87»

Η σκηνοθέτης της όπερας με το live sex και το αληθινό αίμα απαντά: Αν δεν σας αρέσει μην έρθετε!

Σε σοβαρή κατάσταση 12χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ στο Αγρίνιο - Διασωληνώθηκε και μεταφέρεται στο ΠΓΝΠ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης