Καβάλα: Τα κλεμμένα παπούτσια πρόδωσαν τον δράστη έξι κλοπών

Ο δράστης είχε διαρρήξει πέντε αυτοκίνητα από το εσωτερικό των οποίων είχε κλέψει χρήματα, διάφορα αντικείμενα, έγγραφα και δύο τραπεζικές κάρτες που χρησιμοποίησε για να κάνει ανέπαφες αγορές

Έξι κλοπές είχε διαπράξει την Τετάρτη και την Πέμπτη στην πόλη της Καβάλας ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου από αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον βρήκαν να ψωνίζει με κλεμμένη τραπεζική κάρτα και να φοράει τα… παπούτσια που είχε αρπάξει.

Ο δράστης είχε διαρρήξει πέντε αυτοκίνητα από το εσωτερικό των οποίων είχε κλέψει χρήματα, διάφορα αντικείμενα, έγγραφα και δύο τραπεζικές κάρτες που χρησιμοποίησε για να κάνει ανέπαφες αγορές σε καταστήματα της πόλης, ενώ είχε αρπάξει ακόμη ένα ζευγάρι παπούτσια και τις σακούλες με τρόφιμα που είχε αφήσει ο ένοικος ενός σπιτιού έξω από αυτό, όταν επέστρεψε από το σούπερ μάρκετ.

Σε βάρος του «ποντικού» σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και απάτη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο, από το οποίο ζήτησε και πήρε αναβολή και αφέθηκε ελεύθερος ως τη δίκη του.

Εξιχνιάστηκε κλοπή χρυσαφικών
Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου είχε διαρρήξει τη μπαλκονόπορτα μια μονοκατοικίας στην πόλη της Άρτας ένας Έλληνας, ο οποίος είχε εκμεταλλευτεί την απουσία των ενοίκων και είχε αρπάξει τα χρυσαφικά τους. Η διάρρηξη εξιχνιάστηκε από τους ειδικούς των Εγκληματολογικών Ερευνών που ταυτοποίησαν τα στοιχεία του και σε βάρος του σχηματίστηκε από την Ασφάλεια δικογραφία για κλοπή, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.

Ειδήσεις σήμερα:

Σε κατάσταση συναγερμού η Ταϊβάν, κινεζικό αεροπλανοφόρο εντοπίστηκε νότια της νήσου


Ο Εμπαπέ ενημέρωσε τη Γαλλία ότι σκοπεύει να παίζει μόνο στα σημαντικά ματς


Πέντε χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, κάνουν τέχνη σε περιοχές με περιβαλλοντικές καταστροφές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr