Πύλος: Διάσωση 81 παράνομων μεταναστών που έστειλαν SOS ενώ ήταν σε διεθνή ύδατα

Επέβαιναν σε σκάφος το οποίο εξέπεμψε σήμα κινδύνου 86 ν.μ. νότια της Πύλου, σε διεθνή ύδατα

Επιχείρηση διάσωσης 81 παράνομων μεταναστών που επέβαιναν σε σκάφος το οποίο εξέπεμψε σήμα κινδύνου 86 ν.μ. νότια της Πύλου, σε διεθνή ύδατα, είναι σε εξέλιξη από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ οι 81 επιβαίνοντες στο σκάφος περισυνελέγησαν από παραπλέον πλοίο και αργά το βράδυ αναμένονται στο λιμάνι της Καλαμάτας όπου και θα φιλοξενηθούν προσωρινά και θα γίνει η καταγραφή τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερες πληροφορίες γνωστές σχετικά με την εθνικότητα, το φύλο και τις ηλικίες των διασωθέντων αλλά ούτε από που είχαν ξεκινήσει το ταξίδι τους.

Υπηρεσίες του δήμου Καλαμάτας με τη συνδρομή και της περιφέρειας Πελοποννήσου προετοιμάζουν το χώρο των αποθηκών στο λιμάνι της Καλαμάτας για την υποδοχή και τη φιλοξενία των διασωθέντων.

Ειδήσεις σήμερα:

Εντυπωσιακή η νέα δοκιμαστική πτήση του Starship – Έπιασαν τον πύραυλο... στον αέρα κατά την επιστροφή του

Ο Ζερεμί Γκοϊέ είναι το θαύμα της φύσης από τον Καναδά - Σε ηλικία 13 ετών, έχει ύψος 2.21μ. και ετοιμάζεται για το NBA - Δείτε βίντεο

Αποκάλυψη: Η Χαμάς σχεδίαζε χτύπημα α λα 11η Σεπτεμβρίου στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου - Στόχος ουρανοξύστες στο Τελ Αβίβ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr