Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη στον ιδιοκτήτη γυμναστηρίου που παρενοχλούσε σεξουαλικά 17χρονη

Ο 31χρονος άνδρας φέρεται να αυνανίστηκε μπροστά στην ανήλικη - παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης

Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του 31χρονου ιδιοκτήτη γυμναστηρίου που συνελήφθη ύστερα από καταγγελία 17χρονης αθλήτριάς του ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά, κατ’ επανάληψη.

Ο άντρας παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκου, κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 31χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 27-09-2024 έως και 11-10-2024, σε γραφείο γυμναστηρίου ιδιοκτησίας του, προέβη κατ’ επανάληψη σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος της 17χρονης ημεδαπής, ενώ φέρεται να αυνανιζόταν παρουσία της.

Η δικογραφία, σύμφωνα με πληροφορίες, περιγράφει τουλάχιστον τρία περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που συνέβησαν από τα τέλη του περασμένου μήνα.


Ειδήσεις σήμερα:

Φρίκη για 13χρονη στα χέρια 22χρονου και 21χρονου στη Μυτιλήνη: Τη βίασαν και το έγραφαν σε βίντεο - Επιχείρησε να αυτοκτονήσει

New York Times: Ο ισραηλινός στρατός χρησιμοποιεί Παλαιστίνιους ως ανθρώπινες ασπίδες στη Γάζα

Λιτανείες και δεήσεις στα νησιά των Κυκλάδων για την ανομβρία - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr