Η Nova παρουσιάζει τη νέα γενιά καινοτόμων συσκευών

Η Nova παρουσιάζει τη νέα γενιά καινοτόμων συσκευών

Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και Media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη μας παρουσιάζει έναν τέλειο συνδυασμό καινοτόμων συσκευών: το νέο 5G Pro κινητό μαζί με τα Βuds, και το Κids watch. Ας δούμε τα προϊόντα αναλυτικά:   

cover

Sponsored Content 

Nova 5G Pro phone
Ένα εξελιγμένο κινητό τηλέφωνο, που διαθέτει κάμερα 108 MP και RAW HDR με δυνατότητα γρήγορης λήψης φωτογραφιών υψηλής ευκρίνειας. Με πανίσχυρη μπαταρία 5000 mAh και 22.5W φόρτιση, το εν λόγω  κινητό είναι πάντοτε έτοιμο για ατελείωτες selfies, streaming, και περιπέτειες. Ενώ με χωρητικότητα 256 GB και μνήμη RAM 6 GB μπορείτε να αποθηκεύσετε όλες σας τις φωτογραφίες, τα video και την αγαπημένη σας μουσική.

Παρουσιάζουμε τη νέα γενιά καινοτόμων συσκευών!


Ανάμεσα σε άλλα, το Nova 5G pro phone φέρει eSIM, χάρη της οποίας η αλλαγή αριθμού γίνεται πανεύκολη, αλλά και ένα «Live Island» feature που προσθέτει άνεση στην οθόνη, παρέχοντας ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το χρονόμετρο, την κατάσταση των earbuds, τις κλήσεις και τα μηνύματά, με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο!

1080x1080


Buds
Μίνιμαλ και πανίσχυρα ασύρματα ακουστικά που σας επιτρέπουν να συνδέεστε με απίστευτη ευκολία. Με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας για περισσότερη διασκέδαση, αλλά και με ανθεκτικότητα στον ιδρώτα και τη βροχή, θα γίνουν ο καθημερινός σας σύντροφος.

Kids Watch
Ένα έξυπνο ρολόι για παιδιά που θα προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά στους γονείς. Διαθέτει GPS υψηλής ακρίβειας για να γνωρίζετε τις κινήσεις τους και να λαμβάνετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο μέσω Google Maps. Με μπαταρία που διαρκεί πάνω από 100 ώρες, το ρολόι τους μένει ενεργό για ατελείωτη διασκέδαση. Επιπλέον, διαθέτει σύγχρονη eSIM τεχνολογία, ενώ προσφέρει πανεύκολη λειτουργία βιντεοκλήσης, μέσω της μπροστινής κάμερας και δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων για να παραμένετε πάντοτε σε επαφή μαζί τους.

Έφτασε το νέο Nova Kids Watch! ⌚

Περισσότερες πληροφορίες, όροι και προϋποθέσεις στο nova.gr  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης