Γιώργος Λυγγερίδης: «Δεν πιστεύω ότι θα ξεχαστεί» - Συγκινεί ο πατέρας του αστυνομικού των ΜΑΤ

«Αυτά τα παλληκάρια ορισμένοι μάλλον δεν γνωρίζουν ότι είναι σπουδαγμένα παιδιά και κάνουν το όνειρό τους. Αυτό θέλουν, να υπηρετήσουν την πατρίδα»

Στις δραματικές στιγμές που έζησε όταν έμαθε για τον θανάσιμο τραυματισμό του γιου του, του αστυνομικού των ΜΑΤ, Γιώργου Λυγγερίδη, από χούλιγκαν στου Ρέντη, αναφέρθηκε ο πατέρας του, Θανάσης, ο οποίος είπε «δεν πιστεύω ότι θα ξεχαστεί ο Γιώργος».

«Το συμβάν το ακούσαμε από το τηλέφωνο, μας πήρε ένας από τη διμοιρία, ένας φίλος του. Μας είπαν ότι χτύπησε σοβαρά στο ποδι και ελάτε στην αθήνα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Εκείνη την ώρα με πήρε και ο υπουργός (σ.σ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης), εκείνος καλά εκανε αλλά λέω "με παίρνει εμένα ξαφνικά ο υπουργός, αρχίσαν να έρχονται άλλες σκέψεις στο μυαλό μου» είπε αρχικά ο Θανάσης Λυγγερίδης στον ΣΚΑΪ.

Όπως περιέγραψε «στο νοσοκομείο μας είπαν ότι είναι δύσκολα και θα το πηγαίναμε μέρα μέρα. Είχαμε κάποιες μικρές ελπίδες και προσευχόμασταν».



Μιλώντας για την ανταπόκριση της κοινωνίας στο δράμα τους, ο πατέρας του Γιώργου Λυγγερίδη είπε «στάθηκαν και στέκονται στο πλευρό μας. Δεν πιστεύω ότι θα ξεχαστεί ο Γιώργος.

Ο Θανάσης Λυγγερίδης αναφέρθηκε, τέλος, στους αστυνομικούς των ΜΑΤ για τους οποίους είπε ότι «τα παιδιά αυτά είναι παλληκάρια που είναι κάθε μέρα σε μάχη. Αυτά τα παλληκάρια ορισμένοι μάλλον δεν γνωρίζουν ότι είναι σπουδαγμένα παιδιά και κάνουν το όνειρό τους. Αυτό θέλουν, να υπηρετήσουν την πατρίδα. Δεν είναι τυχαίοι, δεν είναι του δρόμου, είναι άνθρωποι σπουδαγμένοι, παιδιά της διπλανής πόρτας».

Ειδήσεις σήμερα:

H ιρανική τηλεόραση μετέδωσε πλάνα με τον Ισμαήλ Καανί που ανακρίθηκε ως πράκτορας της Μοσάντ - Δείτε βίντεο

Τι σημαίνει η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος - Παρεμβάσεις σε φορολογία ακινήτων, εισοδημάτων, παροχών και ασφαλίστρων ανακοινώνει ο Χατζηδάκης

Η ΝΔ τραβάει γραμμή με τη Λατινοπούλου χωρίς να την καθιστά συνομιλήτρια - Η επανεμφάνιση των «πρώην»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr