Έκλεψε χρήματα και οινοπνευματώδη ποτά από κάβα στη Λάρισα

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον αναζητούν στα όρια του αυτοφώρου 

Δεν αρκέστηκε στο αρκετά μεγάλο ποσό των 1.000 ευρώ που τσέπωσε όταν παραβίασε την είσοδο μιας κάβας στην πόλη της Λάρισας και άδειασε την ταμειακή μηχανή, πήρε μαζί του φεύγοντας και δυο μπουκάλια με αλκοολούχο ποτό για να… γιορτάσει την επιτυχία του.

Ο λόγος για έναν Έλληνα, ο οποίος διέρρηξε το κατάστημα τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και κατάφερε να διαφύγει. Ωστόσο, ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον αναζητούν στα όρια του αυτοφώρου και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Λεηλάτησαν δημοτικό εργοτάξιο

Αφύλακτο βρήκαν άγνωστοι ένα εργοτάξιο στην Δημοτική Ενότητα Ληλαντίων στην Εύβοια και δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Οι δράστες άρπαξαν εργαλεία και άλλα είδη εξοπλισμού, ενώ άντλησαν και τα καύσιμα από τα σταθμευμένα οχήματα προκαλώντας ζημιές. Για την εισβολή που έγινε το Σάββατο ενημερώθηκε η Ασφάλεια Χαλκίδας που ερευνά για να ταυτοποιήσει τους δράστες και σχημάτισε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Δυο διαρρήξεις και μια απόπειρα που έγιναν στο διάστημα από τις 19 Ιουλίου ως τις 27 Αυγούστου σε εξοχικές κατοικίες σε μια τοπική κοινότητα του δήμου Μονεμβάσιας, εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Μολάων και ταυτοποιήθηκαν οι δυο Έλληνες ηλικίας 25 και 30 χρόνων που τις διέπραξαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα από κοινού, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου.



Ειδήσεις σήμερα:


Πολεμικό συμβούλιο στο Ισραήλ για τις απαντήσεις στις επιθέσεις των Χεζμπολάχ και Ιράν - Πιέζουν οι ΗΠΑ για εκεχειρία

Ο «Ωμέγα Εμποδιστής» φέρνει βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας - Πότε αναμένονται βροχές

Φωτογραφίες: Η Στεφανία Γουλιώτη πήγε για spa μετά την 24ωρη παράσταση στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση - «Ήταν must»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr