Η οικογενειακή κόντρα στο σούπερ μάρκετ που έγινε viral!

Η οικογενειακή κόντρα στο σούπερ μάρκετ που έγινε viral!

Το νέο χιουμοριστικό βίντεο των My market με πρωταγωνιστές τον Φάνη Λαμπρόπουλο και την Κατερίνα Καινούριου κάνει τον γύρο των social media, αφού αποδίδει εύστοχα το προφίλ της ελληνικής οικογένειας.

kedriki_Video_My_market

Sponsored content

Είναι το χιούμορ το φάρμακο της εποχής μας; Έτσι φαίνεται, αφού μέσα από τη μεγάλη μας ανάγκη να ξεχαστούμε και να γελάσουμε σε συνδυασμό με τις άπειρες επιλογές που μας προσφέρει το ίντερνετ, αναδεικνύονται κατά καιρούς διάφορα ξεκαρδιστικά βίντεο τα οποία γίνονται viral. Έτσι και τα My market δεν μένουν αμέτοχα, και παίρνουν μέρος σε αυτό το διαδραστικό παιχνίδι με το κοινό, δημιουργώντας περιεχόμενο στο πιο αγαπημένο είδος μικρών και μεγάλων: την κωμωδία.

Ακριβώς αυτό έχει συμβεί τον τελευταίο καιρό με ένα νέο δίδυμο που κάνει τον γύρο των social media και όχι τυχαία, αφού χτυπά στην... καρδιά της ελληνικής οικογένειας με τις ατάκες του σεναρίου. Ο λόγος για το νέο βίντεο των My market, με πρωταγωνιστές τον Φάνη Λαμπρόπουλο και την Κατερίνα Καινούριου, οι οποίοι αποδίδουν τέλεια το ρόλο του ζευγαριού που μοιράζεται 30 χρόνια γάμου, κάτι που οδηγεί σε επικές «συγκρούσεις», ακόμα και με αφορμή τα ψώνια του σούπερ μάρκετ.

Ο Φάνης στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τα My market έχει δημιουργήσει εδώ και αρκετό καιρό την περσόνα ενός μεγάλου μπαμπά και παππού που κάνει τα ψώνια του με τον γιο, την κόρη ή τον εγγονό του, όμως αυτή τη φορά μας συστήνει τη σύζυγο. Φυσικά το ταπεραμέντο της συζύγου δεν θα μπορούσε να είναι λιγότερο φλογερό και πνευματώδες από του Φάνη, κάτι που φαίνεται να αποδίδει τέλεια στο ρόλο αυτό η Κατερίνα Καινούριου. Σε αυτό το special επεισόδιο το ζευγάρι είναι ηλικιακά μεγαλύτερο, με τη βοήθεια πάντα του επαγγελματικού μακιγιάζ, και το μεγάλο beef αφορά τι άλλο; Τη διατροφή του Φάνη που θέλει να γευτεί όλα όσα του έχει απαγορεύσει ο γιατρός λόγω ηλικίας: σαλάμι από αγριογούρουνο, μακαρόνια με κιμά, και 7 κιλά προβατίνα παϊδάκι! Η Κατερίνα αντιστέκεται και τον απειλεί με ρυζογκοφρέτες και γαλοπούλα.

Όπως είναι φυσικό, δεν γίνεται να μην ταυτιστούμε. Είναι άλλωστε μια συνηθισμένη κατάσταση σε κάθε ελληνική οικογένεια, με τη μητέρα να προσπαθεί να προστατέψει τον αγαπημένο πατέρα που δεν προσέχει τη διατροφή του. Άραγε θα τα καταφέρει;

Μπορούμε να απολαύσουμε το viral βίντεο στα social media των δύο influencers και των My market, τα οποία βρίσκονται καθημερινά δίπλα μας, με μια τεράστια ποικιλία από τα πιο φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας μέσα από το χιούμορ. Γιατί πιο viral από κάθε τι άλλο, είναι η ίδια η ζωή.

tiktok.com
facebook.com
instagram.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης