Παναιγιάλειος: Παράγοντας της ομάδας μοστράρει πακέτα με 100ευρα και 50ευρα - «Ήρθα φορτωμένος»

Παναιγιάλειος: Παράγοντας της ομάδας μοστράρει πακέτα με 100ευρα και 50ευρα - «Ήρθα φορτωμένος»

Λίγες ώρες μετά το βίντεο που αναρτήθηκε και επιδείκνυε τα χρήματά του, οι παίκτες της ομάδας κατέβηκαν σε αποχή γιατί «δεν είχαν πάρει ούτε ένα ευρώ», όπως είπαν.

arthrou-paketo
Εκατοντάδες χιλιάδες προβολές έχουν στο TikTok βίντεο που φιγουράρει ο παράγοντας του Παναιγιάλειου, Σωτήρης Μαυρονάσιος.

Με στυλ «Μάκη Ψωμιάδη» ο παράγοντας της ομάδας από το Αίγιο που βρίσκεται στην Γ' Εθνική ήταν στο γήπεδο του Λουτρακίου, όπου η ομάδα του έμεινε ισοπάλη 0-0 με την γηπεδούχο και έδειχνε υπερήφανος έναν πάκο με 100ευρα. «Δεν είναι κλεμμένα, εντάξει; Τι να ήμουνα, ξεφόρτωτος; Να πάω ξεφόρτωτος στα αγκάθια;» λέει αστειευόμενος στην κάμερα. 

Δείτε το βίντεο:

Σε άλλο βίντεο που αναρτήθηκε μια εβδομάδα νωρίτερα, αναλύει το πλάνο του για την ομάδα του Παναιγιάλειου που έχει στόχο, όπως και πέρυσι, να ανέβει στην Super League 2. 

«Τον τελευταίο καιρό λένε ότι είστε ταπί και ψύχραιμος. Πώς πάνε τα οικονομικά;» λέει στον... πρόεδρο, ο άνδρας που τραβάει το βίντεο, με τον Μαυρονάσιο να απαντά: «Κατά καιρούς υπάρχουν αυτές οι εικασίες από πολλούς. Δεν κάνουν τον εκατομμυριούχο, ούτε τον λεφτά. Είμαι ένας άνθρωπος νορμάλ. Ούτε πλούσιος είμαι. Έχω κάνει κάποιες εργασίες και έχω αποκομίσει για την οικογένειά μου ό,τι χρειάζεται. Όταν όμως πρέπει να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο, το έχω ξαναπεί, βρίσκω τον τρόπο μου να έχω χρήματα. Γιατί χωρίς χρήματα δεν γίνεται».

Έπειτα σηκώνεται και αρχίζει και δείχνει πάκους με χρήματα που έχει πάνω του. «Εδώ είναι μερικά για τους καφέδες μας», λέει δείχνοντας ένα πακέτο με 50ευρα και προσθέτει: «Όσον αφορά στον Παναιγιάλειο που είναι ιστορικό σωματείο για του λόγου το αληθές, έχουμε να προσκομίσουμε κάποιες.... παντοφλίτσες. Για να μην μας λένε και μπακαλιάρους. Τα νομισματάκια, οι δεσμιδούλες...».
@vasiiliospapafilis

Ο πρόεδρος των προφητειών και των αποκαλύψεων!

♬ πρωτότυπος ήχος - παπαφιλης βασιλειος
 

Ενώ στη συνέχεια βγάζει ένα πακέτο με 200ευρα λέγοντας: «Αυτό το σκληρό νόμισμα, τελευταίας κοπής...».

Παρόμοια επίδειξη χρημάτων φαίνεται να έχει κάνει και σε παλαιότερα βίντεο:

@vasiiliospapafilis

Και στις γιορτές Σωτήρης Μαυρονασιος!

♬ πρωτότυπος ήχος - παπαφιλης βασιλειος

@vasiiliospapafilis

Η κατάντια του Κορινθιακού ποδοσφαίρου!

♬ πρωτότυπος ήχος - παπαφιλης βασιλειος


Ο Παναιγιάλειος μετά από 4 αγωνιστικές είναι στην 7η θέση με 6 βαθμούς (1 νίκη και 3 ισοπαλίες).

Η κόντρα διοίκησης  - παικτών, οι οφειλές και η αποχή!

Επεισοδιακές ήταν οι ημέρες μετά το παραπάνω βίντεο του παράγοντα της ομάδας από το Αίγιο καθώς υπήρχαν πολλά προβλήματα στο αγωνιστικό τμήμα. Αυτό καθώς παρά τα χρήματα που δείχνει στα βίντεο, οι παίκτες ισχυρίζονται πως είναι απλήρωτοι.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή τους, οι παίκτες ανέφεραν: «Οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου Γ.Σ. και το τεχνικό team της ομάδας θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε στη δυσάρεστη θέση να διακόψουμε τις προπονήσεις για το επόμενο χρονικό διάστημα. Με αφορμή το περιστατικό που ξεχείλισε το ποτήρι κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Λουτράκι (13/10), όταν ο υποτιθέμενος επενδυτής-συνεργάτης του πρόεδρου εξέφρασε ύβρεις προς ποδοσφαιριστές και στους δύο προπονητές της ομάδας, με ακραίους χαρακτηρισμούς.

Όλο αυτό το διάστημα υπάρχουν οικονομικές οφειλές ως προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό team. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν έχει πάρει προκαταβολή ενώ βρισκόμαστε μέσα Οκτώβρη και η μεταγραφική περίοδος λήγει σε λίγες ημέρες. Οι περισσότεροι παίκτες δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ από την ημέρα που έχουν ενταχθεί στην ομάδα και ακούνε μόνο ψεύτικες υποσχέσεις οι οποίες δεν τηρούνται από τον πρόεδρο της ομάδας.

Όλο αυτό το διάστημα κάνουμε υπομονή γιατί δε θέλουμε να βλάψουμε το όνομα της ιστορικής ομάδας του Παναιγιαλείου. Ελπίζουμε ο κόσμος που αγαπάει την ομάδα και βρίσκεται σε κάθε αγώνα στο πλευρό της να σεβαστεί και να κατανοήσει την απόφασή μας, διότι όπως έχουμε δείξει σε κάθε αγώνα καταθέτουμε την ψυχή μας».

Ο προπονητής που παραιτήθηκε, από τη μεριά του, είπε «Ατομο ο οποίος θεωρείτε άμεσος συνεργάτης του προέδρου και επενδυτής της ομάδας επιτέθηκε με ύβρεις προς ποδοσφαιριστή της ομάδας, επίσης με ύβρεις προς τον άμεσο συνεργάτη μου και εμένα προσωπικά. Οι ποδοσφαιριστές με ανακοίνωση τους εκδηλώνουν την δυσαρέσκεια τους προς το άτομο αυτό την οποία εγώ και ο συνεργάτης μου στηρίζουμε για λόγους ηθικής και αξιοπρέπειας. Η αλήθεια είναι μία και δεν κρύβεται, όλοι ξέρουν».

mavronasios

 

Ποιος είναι ο Σωτήρης Μαυρονάσιος

Ο Σωτήρης Μαυρονάσιος (γεν. 6 Μαρτίου 1953, Κορινθία) είναι Έλληνας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που αγωνίζονταν στη θέση του σέντερ μπακ, προπονητής ποδοσφαίρου και νυν διοικητικός παράγοντας.

Πρωτοέπαιξε ποδόσφαιρο στην ερασιτεχνική ομάδα Ολυμπιακού Άσσου (Ε.Π.Σ. Κορινθίας) στην αρχή της δεκαετίας του 70 και από εκεί μετεγράφηκε στους ερασιτέχνες του Εθνικού Πειραιά, από το 1974 έως το 1977. Το καλοκαίρι του ίδιου έτους μετεγγράφηκε στον Αχαρναϊκό, με τον οποίο αγωνίσθηκε μια σεζόν στο Εθνικό Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα, κερδίζοντας την άνοδο το 1978 και 2 σεζόν στη Β΄Εθνική, το διάστημα 1979-1980. Θεωρούνταν από τα καλύτερα κεντρικά μπακ της κατηγορίας και έτσι κέντρισε το ενδιαφέρον των παραγόντων του Αιγάλεω Α.Ο. οι οποίοι τον απέκτησαν το καλοκαίρι του 1980 επί προεδρίας Αλέξανδρου Σταυρόπουλου, δαπανώντας το πολύ μεγάλο για την εποχή ποσό των 650.000 δραχμών.

Στο Αιγάλεω έπαιξε για τις δυο επόμενες περιόδους, ως βασικός, ωστόσο προς τα τέλη της δεύτερης χρονιάς ήρθε σε αντιπαράθεση με τον τότε πρόεδρο της αθηναϊκής ομάδας Βίκτωρα Μητρόπουλο, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με 6μηνη διακοπή συμβολαίου. Το φθινόπωρο του 1982 υπόγραψε στην Κόρινθο, μαζί με τους συμπαίκτες του Δ. Παπαϊωάννου και Μιχ. Μυλωνά, αλλά σύντομα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από την προηγούμενη ποινή του, τα οποία οδήγησαν σε έντονη αντιπαράθεση την νέα ομάδα του με την προηγούμενη.

Συνέχισε να αγωνίζεται με τα χρώματα της Κορίνθου έως και το 1985, πάντα στη Β΄Εθνική, ενώ την περίοδο 1985-86 έπαιξε στον Παννεμεατικό στην Α΄κατηγορία Ε.Π.Σ. Κορινθίας. Το 1986-87 επέστρεψε σαν βετεράνος πια, στον Αχαρναϊκό, τερματίζοντας την αγωνιστική του καριέρα.

Έπειτα μπήκε σε ρόλο προπονητή ξεκινώντας από τον Άτλαντα Αθηνών (Ε.Π.Σ. Αθηνών), το φθινόπωρο του 1987, αλλά το Φεβρουάριο του 1988 παραιτήθηκε και ανέλαβε τον Αχαρναϊκό, στη Β΄Εθνική. Επέστρεψε και το 1988-89, όταν η ομάδα έπαιζε στη Γ΄Εθνική. Ακολούθως διετέλεσε τεχνικός του Παγκορινθιακού (1995-96), γενικός αρχηγός στον Εθνικό (1996-1997), προπονητής και βοηθός προπονητή στη Μαρκό (1998-1999), προπονητής στην Κόρινθο (1999-00).

Τα επόμενα 4 χρόνια ήταν εξωδιοικητικός παράγοντας του συλλόγου, ενώ τη σεζόν 2005-06 ανέλαβε τεχνικός της Ελλάδας Βέλλου. Το φθινόπωρο του 2006 προσλήφθηκε προπονητής στον Πέλοπα Κιάτου, καθώς τους προηγούμενους μήνες ήταν τεχνικός διευθυντής της Κορίνθου. Το 2010 ανέλαβε πρόεδρος του ΠΑΣ Κόρινθος και έμεινε στη θέση αυτή έως και τα τέλη του 2011, ενώ ήταν μεταξύ των υποψηφίων να αναλάβουν και το Βύζαντα Μεγάρων. Από το 2020 έως το 2022 ήταν πρόεδρος της ΠΑΕ του Ολυμπιακού Βόλου.

Ειδήσεις σήμερα:

Γεωργιάδης: Πρόστιμο €800.000 σε γιατρό που έγραψε χιλιάδες φάρμακα σε 1 μήνα με το ΑΜΚΑ της μητέρας του - Οι 10 πιο κραυγαλέες περιπτώσεις

Αόρατα χτυπήματα στην καρδιά του Ιράν - Πώς το Ισραήλ καταστρέφει τα σχέδια της Τεχεράνης για στήριξη στη Χεζμπολάχ

Βίντεο: Εξοργισμένη γυναίκα στις ΗΠΑ έσκιζε με μανία ελληνικές σημαίες γιατί νόμιζε ότι είναι του Ισραήλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης