Δήμος Αθηναίων: Δεν είναι δικά μας τα έργα έξω από το εστιατόριο του σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος απάντησε στην ανάρτηση του σεφ σημειώνοντας πως στο σημείο έχει δηλώσει βλάβη ο ΔΕΔΔΗΕ ενώ επί της οδού Κεραμεικού εκτελεί έργα η ΕΝΑΟΝ (φυσικό αέριο)

Σε απάντηση στο βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok ο γνωστός σεφ και εστιάτορας Αλέξανδρος Τσιοτίνης, ο Δήμος Αθηναίων εξέδωσε ανακοίνωση ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με τα έργα που εκτελούνται μπροστά από τα καταστήματά του στην οδό Κεραμεικού.

Στο βίντεο, ο κ. Τσιοτίνης επέκρινε την κατάσταση του πεζοδρομίου έξω από τα εστιατόριά του, με τους χαρακτηρισμούς του να προκαλούν την επίσημη αντίδραση του Δήμου. Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αθηναίων δήλωσε ότι οι τεχνικές υπηρεσίες του δεν εκτελούν κανένα έργο στο εν λόγω σημείο, ενώ ξεκαθάρισε ότι στις 25 Σεπτεμβρίου και στις 14 Οκτωβρίου ο ΔΕΔΔΗΕ είχε αναγγείλει βλάβη στην περιοχή, για την οποία δεν απαιτείται άδεια από τον Δήμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων:

«Καμία εμπλοκή ή υπαιτιότητα του Δήμου Αθηναίων

Σχετικά με το βίντεο που ανήρτησε στο TikTok ο γνωστός σεφ και ιδιοκτήτης εστιατορίων κ. Αλέξανδρος Τσιοτίνης, για τα έργα που εκτελούνται μπροστά από τα καταστήματά του, ο Δήμος Αθηναίων δηλώνει κατηγορηματικά ότι:

Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων δεν εκτελούν κανένα έργο στο συγκεκριμένο σημείο.

Στις 25/9 και στις 14/10 ο ΔΕΔΔΗΕ μας γνωστοποίησε αναγγελία βλάβης στο σημείο (στις περιπτώσεις αυτές δεν ζητείται άδεια από τον Δήμο Αθηναίων). Επίσης, σε διάφορα σημεία της οδού Κεραμεικού εκτελούνται έργα από την ΕΝΑΟΝ (φυσικό αέριο) για τα οποία επίσης βάση νόμου δεν ζητείται άδεια από τον Δήμο Αθηναίων.

Συνεπώς οι χαρακτηρισμοί του κ. Τσιοτίνη είναι πλήρως ανυπόστατοι, καθώς δεν υπάρχει καμία υπαιτιότητα του Δήμου για την κατάσταση που περιγράφει στο πεζοδρόμιο έξω από τα καταστήματά του».

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατρός στη Μυτιλήνη συνταγογραφούσε μόνο ξημερώματα, χιλιάδες φάρμακα σε κόρη και σύζυγο - Της τηλεφώνησε ο Άδωνις

Μητσοτάκης: Μόνη πολιτική λύση η δημιουργία δύο κρατών, άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα - Δείτε βίντεο

Το γράμμα που έδωσαν τα αδέλφια Μενέντεζ και υποστηρίζουν ότι αποδεικνύει την κακοποίηση από τον πατέρα τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr