H Kelly Rutherford στο εξώφυλλο του Marie Claire Νοεμβρίου

H Kelly Rutherford στο εξώφυλλο του Marie Claire Νοεμβρίου

Η Αμερικανίδα ηθοποιός που άφησε εποχή με το “Gossip Girl” δίνει συμβουλές για στυλ χωρίς ηλικία

mc20102024XRWMA
mc20102024MC424_COVER_

Η ιέρεια της “ήσυχης πολυτέλειας” φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το Marie Claire Greece Νοεμβρίου και μίλησε στη Μάρα Θεοδωροπούλου για τη ζωή μετά το “Gossip Girl”, την επιρροή της σειράς στη μόδα, το καλό γούστο που η ίδια αντιλαμβάνεται ως μία μορφή τέχνης αλλά και για το ιδανικό στυλ, που είναι για εκείνη καθημερινή υπόθεση.

mc20102024MC424_COVER

«Τα ρούχα σε βοηθούν να επιλέξεις ποια γυναίκα θέλεις να είσαι … Βλέπεις μια γυναίκα να φοράει κάτι και σκέφτεσαι, θέλω να το φορέσω για να εκπροσωπώ ό,τι κι αυτή», είχε πει χαρακτηριστικά μερικούς μήνες πριν, στην Αθήνα, καλεσμένη στο 6ο Marie Claire Power Trip.

60-61
68-69

«Θα ενθάρρυνα τις γυναίκες να φορούν ό,τι τους αρέσει, ασχέτως ηλικίας. Λιγότεροι κανόνες, περισσότερο ντύσιμο που σε κάνει να νιώθεις όμορφη». Για την Rutherford οι λόγοι που τo «Gossip Girl» καθόρισε μια ολόκληρη γενιά είναι ξεκάθαροι. «Η μόδα, η υπόθεση και η χημεία ανάμεσα στους ηθοποιούς ήταν βασικοί παράγοντες. Επίσης, ήταν μια από τις πρώτες σειρές που ασχολήθηκε με τα social media και εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να αποτελεί σημείο αναφοράς… Κανένας γονιός δεν είναι τέλειος. Πρέπει να έχουμε την ικανότητα να ζητάμε συγγνώμη και να μαθαίνουμε συνεχώς. Να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Να ακούμε και να προσαρμοζόμαστε», σχολίασε σχετικά με το ρόλο της ως μητέρα, στη σειρά, αλλά και στην αληθινή ζωή.

30-31
36-37

Στο Marie Claire Νοεμβρίου, όπως κάθε μήνα, προτάσσουμε το στυλ που ξεχωρίζει: Μοντέρνα αξεσουάρ με χρώμα, λογότυπα, γούνινα υφάσματα και άλλες ιδιόμορφες λεπτομέρειες. Η μόδα βγαίνει βόλτα στο δάσος και βουτάει στο πράσινο της λίμνης. Οι φθινοπωρινές αποχρώσεις ντύνουν παλτό, μαντό και γιλέκα από μαλλί, δέρμα, ζακάρ και φλις.

98-99
104-105

Ετοιμαζόμαστε (και παρακαλάμε) για πτώση της θερμοκρασίας διαλέγοντας θηλυκά μίνι, ζεστά πουλόβερ και μάλλινα κοστούμια.

106-107_copy
108-109

Ενώ αξεσουάρ και κομμάτια-κλειδιά ενισχύουν το σωστό layering που απαιτεί η εποχή.

122-123

Ο καλλιτέχνης του μήνα είναι άνδρας και τον συναντάμε στο πρόσωπο του Δημήτρη Αλεξανδρή. Με αφορμή την παράσταση «Το Ακρωτήρι», στο θέατρο Ιλίσια, ο ηθοποιός μας εξομολογείται ότι αισθάνεται lone wolf στην πλούσια μέχρι σήμερα καριέρα του.

72-73


Στις σελίδες της ομορφιάς, που είναι πάντα στο ραντάρ μας για να μας φτιάχνει τη διάθεση, συναντάμε καθημερινά μακιγιάζ που γίνονται εύκολα και γρήγορα

150-151

αλλά και 50 προϊόντα που κοστίζουν κάτω από €50: Oι πιο έξυπνες αγορές σε μακιγιάζ, περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών.

158-159_copy

Σε ποια μαλλιά ταιριάζει το απόλυτο κοντό καρέ και τι πρέπει να ξέρουμε προτού το ζητήσουμε από τον κομμωτή μας;

174-175

Στο αφιέρωμα MAISON βλέπουμε πώς οι δυναμικές παρεμβάσεις αλλάζουν το χώρο μας, ενώ αντικείμενα και ιδέες από σπίτια που ξεχωρίζουν για το χαρακτήρα τους.

202-203

Marie Claire Ό,τι έχει σημασία για τις γυναίκες
Την Κυριακή με το ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης