Αυγενάκης: Δεν συμμετέχω στις αρχαιρεσίες των ανεξάρτητων βουλευτών και σε καμία προσπάθεια σχηματισμού ΚΟ

Ο πρώην υπουργός αναφέρει ότι παρά τη διαγραφή του, συνεχίζει να υπηρετεί την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, την οποία υπηρετεί

Την προσήλωση του στις αρχές της Νέας Δημοκρατίας εκφράζει σε ανάρτηση του ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης δηλώνοντας ότι συνεχίζει να υπηρετεί την κοινοβουλευτική ομάδα της πλειοψηφίας παρά το γεγονός ότι έχει διαγραφεί και λειτουργεί ως ανεξάρτητος βουλευτής.

Με αφορμή τις διαδικασίες που έχουν εκκινηθεί στις τάξεις των 14 ανεξάρτητων βουλευτών προκειμένου να αποκτήσουν εκπρόσωπο στην Διάσκεψη των προέδρων της βουλής, ο κ. Αυγενάκης δήλωσε:

«Επικοινώνησα σήμερα με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, ως συνέχεια της επιστολής που παρέλαβα από την Ειδική Γραμματεία της Βουλής, ώστε να ορίσω έναν εκπρόσωπό μου και έναν αναπληρωτή στη Διάσκεψη των Προέδρων.

Επανέλαβα ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση από μέρους μου να συμμετάσχω σε οποιαδήποτε προσπάθεια σχηματισμού κοινοβουλευτικής ομάδας από ανεξάρτητους Βουλευτές.

Η πολιτική μου διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια στηρίζεται στις αρχές της φιλελεύθερης παράταξης μας, της Νέας Δημοκρατίας, την οποία υπηρετώ και θα συνεχίσω να υπηρετώ με όλες μου τις δυνάμεις».




Ειδήσεις σήμερα:

Την άρση ασυλίας Πολάκη αποφάσισε η Βουλή - Γεωργιάδης: Τι άλλο να κάνω για να υπερασπιστώ την υπόληψή μου (βίντεο)

Παραιτήθηκαν οι δύο αντιδήμαρχοι Σερρών που πιάστηκαν στα χέρια για τη διαχείριση των μηχανημάτων έργων, δείτε βίντεο

Πέθανε η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr