Θεσσαλονίκη: Πατέρας δύο παιδιών ο 40χρονος που σκοτώθηκε κάνοντας παραπέντε - Τα βίντεο που ανέβαζε από τις πτήσεις του

Θεσσαλονίκη: Πατέρας δύο παιδιών ο 40χρονος που σκοτώθηκε κάνοντας παραπέντε - Τα βίντεο που ανέβαζε από τις πτήσεις του

Οι φίλοι του 40χρονου ήταν εκείνοι που ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ όταν είδαν τον άτυχο άντρα να πέφτει στην πλαγιά, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες - Είχε εκπαιδευτεί και είχε λάβει την πιστοποίησή του

parapente
Έμπειρος αθλητής στο αλεξίπτωτο πλαγιάς, γνωστό και ως παραπέντε, ήταν ο 40χρονος που έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή των Βασιλικών της Θεσσαλονίκης, όταν έπεσε από λόφο σε δύσβατη περιοχή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο άντρας, ο οποίος ήταν πατέρας δύο παιδιών, ανασύρθηκε από την πλαγιά μετά από μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών που προσέγγισαν το σημείο με 15 πυροσβέστες και μέλη της ορειβατικής ομάδας έρευνας και διάσωσης της 2ης ΕΜΑΚ.

Οι φίλοι του 40χρονου ήταν εκείνοι που ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ όταν είδαν τον άτυχο άντρα να πέφτει στην πλαγιά, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, την ώρα που ετοιμαζόταν για πτήση.

Σύμφωνα με φιλικά πρόσωπα του 40χρονου, ασχολείτο με το συγκεκριμένο άθλημα τα τελευταία χρόνια, είχε εκπαιδευτεί και είχε λάβει την πιστοποίησή του, ενώ το τραγικό δυστύχημα συνέβη πιθανότατα από ανθρώπινο λάθος.

Κλείσιμο
«Του άρεσε πάρα πολύ το συγκεκριμένο άθλημα, ήταν κάτι που αγαπούσε και επιδίωκε να το κάνει με κάθε ευκαιρία» ανέφερε στο protothema.gr φίλη του, τονίζοντας ότι ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπός που λάτρευε την οικογένειά του και τις δύο του κόρες.

PRF | September 2024 - Gradient Aspen 4

PRF | April 2024 - Gradient Aspen 4

July 2024 | PRF

November 2023 PRF | Original Audio


Μάλιστα, πολλές από τις πτήσεις που έκανε ο 40χρονος τις κατέγραφε με την κάμερα που έφερε στον εξοπλισμό του και ύστερα αναρτούσε τα βίντεο στο κανάλι που διατηρούσε στο Youtube.

Τραγική ειρωνεία ότι σε πολλά από τα βίντεο φαίνεται το σημείο στο οποίο έμελλε τελικά να αφήσει την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:
Νεκρός ο 40χρονος που έκανε «παραπέντε» στα Βασιλικά του δήμου Θέρμης

para5__2_
para5__3_
para5__1_

Ειδήσεις σήμερα:

Μήνυμα από τις ΗΠΑ προς το Ιράν η επίθεση με stealth βομβαρδιστικά B-2 εναντίων των Χούθι στην Υεμένη

POS και ηλεκτρονικές πληρωμές «άνοιξαν» τα μάτια στην εφορία: Ο... κρυφός θησαυρός των ταξί που αποκαλύφθηκε

Ο «εφιάλτης» των καθυστερήσεων στα ενοίκια και οι λύσεις που προσφέρει ο νόμος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης