Σκηνές ντροπής στην Κέρκυρα - Ηλικιωμένος χτύπησε και τραυμάτισε το γαϊδουράκι του

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων - Στον ηλικιωμένο βεβαιώθηκε και διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ

Ούτε ίχνος ανθρωπιάς δεν είχε αδίστακτος ηλικιωμένος, ο οποίος μεταχειριζόταν τόσο βάναυσα το γαϊδουράκι που διατηρεί σε περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας, ώστε προκάλεσε τον τραυματισμό του άτυχου τετράποδου το απόγευμα της Τρίτης.

Για κακή τύχη του 73χρονου, τον απάνθρωπο τραυματισμό του ζώου αντιλήφθηκαν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν αμέσως τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που έφτασαν γρήγορα στο σημείο και του πέρασαν χειροπέδες. Ο ηλικιωμένος προσήχθη για προανάκριση στο τμήμα, όπου έφτασαν και οι αυτόπτες μάρτυρες που υπέβαλαν καταγγελία.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ του βεβαιώθηκε και διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα:

Το παρασκήνιο με την ομιλία Κασσελάκη στην πλατεία Κολοκοτρώνη τη Δευτέρα - Πώς του παραχώρησε τον χώρο ο Δήμος Αθηναίων

Οι κανόνες στα πριβέ πάρτι του Εμπαπέ και η αναμονή για το πόρισμα της σουηδικής αστυνομίας για την υπόθεση βιασμού


Νεκρός ο Γιαχία Σινουάρ, επιβεβαιώνουν ισραηλινά ΜΜΕ - Τον σκότωσαν στρατιώτες μετά από τυχαίο έλεγχο στη Ράφα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr