Κως: Χειροδίκησε στη σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους

Κως: Χειροδίκησε στη σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους

Ο 55χρονος πατέρας διαπληκτίστηκε άγρια με την 42χρονη σύζυγό του, ενώ τα δύο παιδιά τους ηλικίας 12 και 10 χρόνων παρακολουθούσαν «παγωμένα» 

endooikogeneiaki_via
Χειρότερη εξέλιξη δεν μπορούσε να έχουν οι διακοπές μιας οικογένειας Βρετανών που σήκωσαν στο πόδι το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν στην περιοχή Λάμπη της Κω, με μια έντονη λογομαχία ανάμεσα στο ζευγάρι και απειλές του άνδρα μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών τους.

Το επεισόδιο συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ο 55χρονος τουρίστας φέρεται να βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ και να διαπληκτίστηκε άγρια με την 42χρονη σύζυγό του, ενώ τα δύο παιδιά τους ηλικίας 12 και 10 χρόνων παρακολουθούσαν «παγωμένα» τις σκηνές που διαδραματίζονταν μεταξύ των γονέων τους.

Η 42χρονη κατέφυγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου υπέβαλε μήνυση σε βάρος του συζύγου της κατηγορώντας τον ότι βιαιοπράγησε εναντίον της και την απείλησε. Ο 55χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω με κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και απειλή, ενώ ενημερώθηκε για την σύλληψή του το προξενείο της Βρετανίας.



Ειδήσεις σήμερα:

GPO: «Τσίμπησε» 2,5 μονάδες το ΠΑΣΟΚ μετά την εκλογή Ανδρουλάκη, μείον 1,7 ο ΣΥΡΙΖΑ, στις 12,2 μονάδες το προβάδισμα ΝΔ

Βάσω Παπανδρέου: Το δικό της ΠΑΣΟΚ, ο δικός της Ανδρέας

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Ο Γιαχία Σινουάρ είναι νεκρός, τον σκότωσαν στρατιώτες των IDF» - Το Ισραήλ επιβεβαίωσε τον θάνατο του ηγέτη της Χαμάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης