Διακίνηση ναρκωτικών: Στοπ στη μεταφορά 60 κιλών κάνναβης από την Άρτα στην Αθήνα

Διακίνηση ναρκωτικών: Στοπ στη μεταφορά 60 κιλών κάνναβης από την Άρτα στην Αθήνα

Οι δυο οδηγοί, ένας 29χρονος Έλληνας και ένας 44χρονος Αλβανός, συνελήφθησαν και από την έρευνα προέκυψε ότι μετέφεραν το φορτίο της κάνναβης με εντολή δύο άλλων αλλοδαπών

omada_dias_xr
Αγώνα δρόμου έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Άρτας για να προλάβουν να εντοπίσουν ένα φορτίο με πάνω από 50 κιλά κάνναβης πριν φτάσει στην Αθήνα και χαθούν τα ίχνη του. Η οργανωμένη επιχείρηση που έστησαν οδήγησε στις συλλήψεις των μεταφορέων, αλλά και των εντολέων τους.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τις πληροφορίες τους και είχαν στήσει μπλόκο επί της εθνικής οδού Αθηνών– Κορίνθου στο ύψος των Μεγάρων, αργά το βράδυ της Δευτέρας. Μόλις είδαν δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα το ένα από τα οποία λειτουργούσε ως προπομπός του άλλου, τα ακινητοποίησαν και βρήκαν στο δεύτερο τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 50 κιλών και 700 γραμμαρίων.

Οι δυο οδηγοί, ένας 29χρονος Έλληνας και ένας 44χρονος Αλβανός, συνελήφθησαν και από την έρευνα προέκυψε ότι μετέφεραν το φορτίο της κάνναβης με εντολή δύο άλλων αλλοδαπών, οι οποίοι μάλιστα τους είχαν δώσει τα οχήματα που κατασχέθηκαν. Οι εντολείς, που θα παραλάμβαναν το φορτίο στην Αττική, ταυτοποιήθηκαν αλλά δεν εντοπίστηκαν στα όρια του αυτοφώρου.

Πρόκειται για δυο Αλβανούς ηλικίας 29 και 32 χρόνων, οι οποίοι αναζητούνται. Σε βάρος τους και σε βάρος των δυο οδηγών σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ειδήσεις σήμερα:

GPO: «Τσίμπησε» 2,5 μονάδες το ΠΑΣΟΚ μετά την εκλογή Ανδρουλάκη, μείον 1,7 ο ΣΥΡΙΖΑ, στις 12,2 μονάδες το προβάδισμα ΝΔ

Βάσω Παπανδρέου: Το δικό της ΠΑΣΟΚ, ο δικός της Ανδρέας

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Ο Γιαχία Σινουάρ είναι νεκρός, τον σκότωσαν στρατιώτες των IDF» - Το Ισραήλ επιβεβαίωσε τον θάνατο του ηγέτη της Χαμάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης