Φίμωσε και λήστεψε γυναίκα με πρόσχημα ένα χρέος

Σε βάρος του δράστη, που ταυτοποιήθηκε 10 μέρες μετά το περιστατικό, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία

Πάρκαρε το Ι.Χ. αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι μιας γυναίκας σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ και όρμησε μέσα σαν μαινόμενος ταύρος ένας Έλληνας, ο οποίος την κακοποίησε με πρωτοφανή αγριότητα και της άρπαξε χρήματα με πρόσχημα ένα χρέος συγγενικού της προσώπου.

Ο δράστης απέσπασε αρχικά από την τρομοκρατημένη γυναίκα 200 ευρώ, αλλά της ζήτησε και άλλα 350 ευρώ και όταν εκείνη άρχισε να καλεί σε βοήθεια, της έκλεισε βίαια το στόμα και την πέταξε απότομα πάνω στα έπιπλα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της. Το ανατριχιαστικό επεισόδιο συνέβη στις 7 Οκτωβρίου και, δέκα ημέρες μετά, ο δράστης ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Ψέκασε με σπρέι την ένοικο

Βρήκε ξεκλείδωτη την πόρτα ενός σπιτιού σε οικισμό του Έβρου και μπήκε μέσα για να κλέψει μια Ελληνίδα που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά της με κουκούλα full face, το μεσημέρι της Τετάρτης. Την ώρα που έβαζε στην τσέπη της όσα χρήματα βρήκε, την αντιλήφθηκε η ένοικος, αλλά την ψέκασε με σπρέι πιπεριού.

Η δράστιδα χτύπησε την άτυχη γυναίκα, προσπαθώντας να αρπάξει μία αλυσίδα με χρυσό σταυρό από το λαιμό της, αλλά δεν τα κατάφερε και τράπηκε σε φυγή. Όμως, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Διδυμοτείχου, στην κατοχή της κατασχέθηκαν το σπρέι, η κουκούλα και τα κλεμμένα χρήματα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας κατηγορούμενη για ληστεία.



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του Σινουάρ - Γιατί ακόμη και νεκρός είναι πρόβλημα για τον Νετανιάχου 

Ο Λίαμ Πέιν δεν έκανε καμία προσπάθεια να προστατευτεί από την πτώση - Είχε απολυθεί από τη δισκογραφική του

Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που τεράστιο κύμα «καταπίνει» 20χρονο τουρίστα στην Ινδονησία που πόζαρε για φωτογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr