Έβγαζε πολλά από την διακίνηση κοκαΐνης, MDMA και κάνναβης

Έβγαζε πολλά από την διακίνηση κοκαΐνης, MDMA και κάνναβης

Συνελήφθη ένας Έλληνας

greek_police_arxeio_n
Έξω από την κατοικία του στον Τύρναβο εντόπισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας έναν Έλληνα στα ίχνη του οποίου έφτασαν μετά από αξιοποίηση στοιχείων που συγκέντρωσαν για την εμπλοκή του στην διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης και τον ακινητοποίησαν, το πρωί της Τετάρτης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του από τους αστυνομικούς βρέθηκαν 35 «φιξάκια» με κοκαΐνη σε σκόνη συνολικού βάρους 18,2 γραμμαρίων, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη MDMA βάρους 2,5 γραμμαρίων, υπολείμματα κάνναβης βάρους 3,1 γραμμαρίων, δυο ζυγαριές με υπολείμματα κοκαΐνης, δυο γυάλινες πίπες και ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα πλαστικό βαλιτσάκι που περιείχε ένα πιστόλι ρέπλικα με γεμιστήρα, 11 αβολίδωτα φυσίγγια και ένα εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων. Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν δυο κινητά τηλέφωνα, η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε και μετρητά ύψους 12.480 ευρώ από την πώληση των ναρκωτικών. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Διακινούσε κοκαΐνη

Αιφνιδιαστική έρευνα διενεργήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ήλιδας στο σπίτι όπου κατοικεί ένας αλλοδαπός στην Αμαλιάδα, μετά από πληροφορίες ότι διακινεί ναρκωτικά. Πράγματι, στο σπίτι του υπόπτου βρέθηκαν 35 γραμμάρια κοκαΐνης σε βραχώδη μορφή και 0,15 γραμμάριο σε σκόνη, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του Σινουάρ - Γιατί ακόμη και νεκρός είναι πρόβλημα για τον Νετανιάχου 

Ο Λίαμ Πέιν δεν έκανε καμία προσπάθεια να προστατευτεί από την πτώση - Είχε απολυθεί από τη δισκογραφική του

Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που τεράστιο κύμα «καταπίνει» 20χρονο τουρίστα στην Ινδονησία που πόζαρε για φωτογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης