Ανακούφιση των καταπονημένων μυών με τη δύναμη της Φύσης

Ανακούφιση των καταπονημένων μυών με τη δύναμη της Φύσης

Χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες 6 φυτών, το βιολογικό τζελ VoltaNatura, από τους παραγωγούς του Voltarol προσφέρει ανακούφιση σε μικροτραυματισμούς των μυών και επιτρέπει την επιστροφή στην καθημερινότητα και τις αθλητικές δραστηριότητες.

196914691_l_normal_none_2
Sponsored Content

Η άσκηση και ο εντατικός ρυθμός ζωής είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας για πολλούς ανθρώπους, είτε πρόκειται για αθλητές, είτε για εκείνους που επιλέγουν έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής. Ωστόσο, αυτή η δραστηριότητα συνοδεύεται συχνά από τραυματισμούς, όπως διαστρέμματα και θλάσεις, ή ακόμη και από απλούς μώλωπες από μικροατυχήματα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η ανακούφιση είναι καθοριστική για την επαναφορά στην κανονικότητα. Μια φυσική λύση μπορεί να προσφέρει ανακούφιση στους μύες, να μειώσει το πρήξιμο και τον πόνο, βοηθώντας το σώμα να επουλώσει τη βλάβη και να επιστρέψει στη δράση.

Υπάρχει μία νέα φυσική λύση, που θα ικανοποιήσει όσους και όσες επιλέγουν εναλλακτικές θεραπευτικές προσεγγίσεις. Το VoltaNatura, από τους παραγωγούς του Voltarol, συνδυάζει τη δύναμη 6 προσεκτικά επιλεγμένων φυτών για να προσφέρει ανακούφιση στους καταπονημένους μυς και να ανακουφίσει το πρήξιμο από διαστρέμματα και μώλωπες.

inside_1

Με βασικό συστατικό την Άρνικα, γνωστή για τις καταπραϋντικές και  αντιφλεγμονώδεις της ιδιότητες, το VoltaNatura λειτουργεί ως το μια φυσική λύση. Η φόρμουλά του περιέχει επίσης εκχυλίσματα Αγριοκάστανου, που ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, και Σεντέλας που βοηθά στη γρήγορη αποκατάσταση των μυών. Επιπλέον, η Gaultheria και η Μέντα δίνουν μια αίσθηση δροσιάς, ανακουφίζοντας άμεσα τις καταπονημένες περιοχές. Η βάση από Αλόη Βέρα ενυδατώνει το δέρμα και επιτρέπει την άμεση απορρόφηση του τζελ χωρίς να αφήνει κολλώδη αίσθηση.

inside_2

Ας ρίξουμε, όμως, μια καλύτερη ματιά στα συστατικά. Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει και η εμπειρία επιβεβαιώνει ότι το εκχύλισμα Άρνικας βοηθάει στη μείωση της φλεγμονής και είναι μοναδική στο να απορροφάει τους μώλωπες. Το Αγριοκάστανο συμβάλλει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, μειώνοντας την κατακράτηση υγρών και συμβάλλοντας στην αποκατάσταση των μυών μετά από έντονη άσκηση ή τραυματισμό. Η Σεντέλα έχει αναπλαστικές ιδιότητες και βελτιώνει τη φλεβική κυκλοφορία, ενώ το έλαιο Gaultheria, πλούσιο σε σαλικυλικά, δρα σαν φυσικό αναλγητικό, προσφέροντας άμεση ανακούφιση από τον πόνο. Τέλος, η μέντα δροσίζει και ανακουφίζει τους μύες, ενώ η Αλόη Βέρα, γνωστή για τις καταπραϋντικές και ενυδατικές της ιδιότητες, χρησιμοποιείται ως βάση του τζελ, διασφαλίζοντας ότι απορροφάται γρήγορα από το δέρμα χωρίς να αφήνει υπολείμματα ή κολλώδη αίσθηση. Την ίδια στιγμή καταπραΰνει το δέρμα και δεν προκαλεί ερεθισμούς.

Το VoltaNatura είναι ένα πιστοποιημένο βιολογικό καλλυντικό με φυσικά συστατικά, χωρίς προσθήκη συνθετικών συντηρητικών, χρωστικών ή αρωμάτων. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, βιολογικό και κατάλληλο για καθημερινή χρήση, για ενήλικες και παιδιά 6 ετών και άνω. Αξίζει να το δοκιμάσετε!

Μάθε περισσότερα για το VoltaNatura 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης