Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση του 27χρονου από μοτοσικλέτα - Αναζητείται ο οδηγός που εξαφανίστηκε

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση του 27χρονου από μοτοσικλέτα - Αναζητείται ο οδηγός που εξαφανίστηκε

Όπως λέει στο protothema.gr ο πατέρας του 27χρονου, ο γιος του χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για τον τραυματισμό στο πόδι του ενώ έχει τραύματα και στο κεφάλι του

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση του 27χρονου από μοτοσικλέτα
arthrou-27xronos
Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο με εγκατάλειψη που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στην περιοχή της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας 27χρονος παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα και ο οδηγός τον εγκατέλειψε αβοήθητο στην άσφαλτο, δημοσιεύει το protothema.gr.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 20:00 κοντά στο δημαρχείο και όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας επιχείρησης, μόλις η μηχανή χτυπάει τον νεαρό και τον εκτοξεύει μέτρα μακριά, οι πελάτες και ο κόσμος που βρίσκεται πλησίον σπεύδουν για να βοηθήσουν το θύμα και να καλέσουν για βοήθεια, ενώ ο οδηγός εξαφανίζεται.

Παράσυρση 27χρονου στην Θεσσαλονίκη


Κλείσιμο
Όπως λέει στο protothema.gr ο πατέρας του 27χρονου, ο γιος του χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για τον τραυματισμό στο πόδι του ενώ έχει τραύματα και στο κεφάλι του. Η οικογένεια απευθύνει έκκληση σε όποιον είδε το περιστατικό και μπορεί να βοηθήσει στην ταυτοποίηση του οδηγού να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

27xronos__1_


Σύμφωνα με τον πατέρα του θύματος, ο 27χρονος ζει στην Ολλανδία και ήρθε πριν δύο ημέρες στην Ελλάδα. Το απόγευμα της Πέμπτης βγήκε για να δει τους φίλους του και μόλις πήγε να πάρει φαγητό συνέβη το σοκαριστικό ατύχημα. Ο νεαρός επιχείρησε να περάσει με πράσινο φανάρι για τους πεζούς στην απέναντι μεριά του δρόμου και τότε η μηχανή, η οποία κινείτο με ιλιγγιώδη ταχύτητα, τον παρέσυρε και τον εκτόξευσε περίπου δέκα μέτρα μακριά.

27xronos__3_


«Το παιδί μου ξύπνησε στο νοσοκομείο, δεν ήξερε τι έγινε και τι τον χτύπησε. Όπως λένε κάποιες μαρτυρίες, στη μηχανή επέβαιναν δύο άτομα, ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω φαίνεται ο οδηγός να έχασε τον έλεγχο και να έπεσε, όμως την σήκωσαν και εξαφανίστηκαν», αναφέρει.

27xronos__2_



Σημειώνεται ότι οι έρευνες τις αστυνομίας είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του οδηγού της μηχανής.

Δείτε βίντεο: Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση του 27χρονου από μοτοσικλέτα - Αναζητείται ο οδηγός που εξαφανίστηκε

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση του 27χρονου από μοτοσικλέτα



Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Πιονγκγιάνγκ απέστειλε απόσπασμα 1.500 στρατιωτών στη Ρωσία, αποκαλύπτει η Σεούλ

Προφυλακίστηκε ο 50χρονος που είχε πυροβολήσει τον Πάνο Καλλίτση και συνελήφθη με ροζ κοκαΐνη

Κασσελάκης: Δεν με έχουν διαγράψει, μόνον ο λαός τα διαγράφει όλα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης