Ηλεία: Ξυλοκόπησαν ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της και τη λήστεψαν

Ηλεία: Ξυλοκόπησαν ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της και τη λήστεψαν

Οι δυο δράστες φαίνεται πως καραδοκούσαν για αρκετή ώρα έξω από το σπίτι της ηλικιωμένης περιμένοντας να φύγει η γυναίκα που την φρόντιζε

peripoliko
Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί στην Ηλεία και τις γύρω περιοχές, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της θρασύτατης ληστείας με θύμα μία ηλικιωμένη γυναίκα, στο σπίτι της οποίας στο Επιτάλιο εισέβαλαν αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Οι δυο δράστες φαίνεται πως καραδοκούσαν για αρκετή ώρα έξω από το σπίτι της ηλικιωμένης περιμένοντας να φύγει η γυναίκα που την φρόντιζε και, όταν εκείνη έμεινε μόνη, εισέβαλαν στο εσωτερικό φορώντας κουκούλες και την χτύπησαν εξουδετερώνοντας κάθε προσπάθειά της να αντισταθεί.

Στην συνέχεια, ερεύνησαν όλα τα δωμάτια, αλλά δεν βρήκαν χρήματα κι έτσι άρπαξαν τα χρυσαφικά που φορούσε η ανυπεράσπιστη γυναίκα στο λαιμό και τα χέρια της και έπειτα τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Η ηλικιωμένη ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε αμέσως αναζητήσεις, ωστόσο οι ληστές κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Ειδήσεις σήμερα:

«Βρέχει» πειθαρχικά, διαγραφές και αποχωρήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ - Στο επίκεντρο η επανεμφάνιση Τσίπρα

Οδυνηρή η απώλεια του Σινουάρ, αλλά η Χαμάς θα παραμείνει ζωντανή, λέει ο Χαμενεΐ


Ο άνθρωπος που είχε ανακρίνει τον Σινουάρ επί 180 ώρες αποκαλύπτει: Του άρεσε να σκοτώνει εβραίους με ματσέτα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης