Κομοτηνή: Χτύπησαν αναβάτη μοτοσικλέτας για να την κλέψουν

Κομοτηνή: Χτύπησαν αναβάτη μοτοσικλέτας για να την κλέψουν

Οι ληστές ήταν δυο Έλληνες, οι οποίοι τραυμάτισαν τον άτυχο αναβάτη χτυπώντας τον και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με τη μηχανή του

peripoliko_mera_art
Εξιχνιάστηκε έπειτα από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας η ληστεία που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες του προηγούμενου Σαββάτου 12 Οκτωβρίου στην Κομοτηνή σε βάρος ενός Έλληνα, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από αγνώστους που τον χτύπησαν για να κλέψουν τη μοτοσικλέτα του.

Από την προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι οι ληστές ήταν δυο Έλληνες, οι οποίοι τραυμάτισαν τον άτυχο αναβάτη χτυπώντας τον με ένα άγνωστο αντικείμενο και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με τη μηχανή του, η οποία δεν έχει βρεθεί ακόμη και οι έρευνες συνεχίζονται.

Οι δυο δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου, αλλά σε βάρος τους σχηματίστηκε από την Ασφάλεια δικογραφία για ληστεία και πρόκληση σωματικής βλάβης από κοινού, η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Ειδήσεις σήμερα:

«Βρέχει» πειθαρχικά, διαγραφές και αποχωρήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ - Στο επίκεντρο η επανεμφάνιση Τσίπρα

Οδυνηρή η απώλεια του Σινουάρ, αλλά η Χαμάς θα παραμείνει ζωντανή, λέει ο Χαμενεΐ


Ο άνθρωπος που είχε ανακρίνει τον Σινουάρ επί 180 ώρες αποκαλύπτει: Του άρεσε να σκοτώνει εβραίους με ματσέτα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης