Έκρυβε κάνναβη, κοκαΐνη και όπλο στο σπίτι και την επιχείρησή του

Ο 46χρονος, που είχε στην κατοχή του ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 78,9 γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης και ένα τσιγαριλίκι τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με ένα πιστόλι ρέπλικα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας

Ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης, αλλά και ένα παράνομο όπλο, ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι και την επιχείρηση ενός 46χρονου Έλληνα στην Καλαμάτα και του πέρασαν χειροπέδες, μετά την έρευνα που έκαναν ακολουθώντας πληροφορίες που δέχθηκαν.

Ο 46χρονος, που είχε στην κατοχή του ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 78,9 γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης και ένα τσιγαριλίκι τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με ένα πιστόλι ρέπλικα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου για τα όπλα και τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

Βρήκαν κάνναβη σε αγροτεμάχιο
Μια «ορφανή» συσκευασία που περιείχε 58 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας, κατά την διάρκεια έρευνας που έκαναν σε ένα αγροτεμάχιο σε περιοχή του Πηνειού ύστερα από πληροφορία που τους δόθηκε. Οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αυτού που την έκρυψε βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.


Ειδήσεις σήμερα:

Αιματοχυσία δίχως τέλος στη Μέση Ανατολή: Ο Νετανιάχου απειλεί τη Χεζμπολάχ, δεκάδες νεκροί σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας


Ο Μασκ δίνει $1 εκατ. κάθε μέρα σε έναν Αμερικανό που θα υπογράφει υπέρ της ελευθερίας της έκφρασης και της
οπλοκατοχής


Τάσος Χαλκιάς: Με έκαναν επίτιμο μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των υδραυλικών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr