Ρόδος: Τον αναζητούσαν δυο χρόνια με πέντε εντάλματα σύλληψης

O νεαρός δράστης κατάφερνε να παραμένει ασύλληπτος επί δυο χρόνια, ώσπου συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής 

«Μπουμπούκι» ήταν ένας 20χρονος Ρομά σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν, όχι ένα ή δυο, αλλά πέντε εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδοθεί από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Ρόδου για κλοπές και βία για την διατήρηση κλοπιμαίων που διέπραξε το 2022 και το 2023.

Όμως, ο νεαρός δράστης κατάφερνε να παραμένει ασύλληπτος επί δυο χρόνια, ώσπου το πρωί της Παρασκευής συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου και παραμένει στα κρατητήρια ώσπου να απολογηθεί για τις κλοπές που είχε διαπράξει μαζί με έναν συνεργό του σε διάφορες περιοχές του νησιού.

Συνελήφθη φυγόποινος φοροφυγάς
Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας Έλληνας που συνελήφθη στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με την οποία είχε καταδικαστεί για φοροδιαφυγή σε ποινή φυλάκισης έξι ετών. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας στον οποίο παραπέμφθηκε ο φυγόποινος, έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα όπου θα εκτίσει την ποινή του, καθώς η υπόθεση έχει κριθεί τελεσίδικα και σε δεύτερο βαθμό.


Ειδήσεις σήμερα:

Αιματοχυσία δίχως τέλος στη Μέση Ανατολή: Ο Νετανιάχου απειλεί τη Χεζμπολάχ, δεκάδες νεκροί σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας


Ο Μασκ δίνει $1 εκατ. κάθε μέρα σε έναν Αμερικανό που θα υπογράφει υπέρ της ελευθερίας της έκφρασης και της
οπλοκατοχής


Τάσος Χαλκιάς: Με έκαναν επίτιμο μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των υδραυλικών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr