Νεαρός κατέστρεφε κάδους απορριμμάτων στη Μυτιλήνη

Προκάλεσε φθορές σε συνολικά έξι κάδους απορριμμάτων της πόλης

Είχε τα… νεύρα του για προσωπικούς του λόγους ένας 19χρονος Έλληνας και βάλθηκε να τα ξεσπάσει στους δημοτικούς κάδους απορριμμάτων που ήταν τοποθετημένοι σε διάφορα σημεία στη Μυτιλήνη, προκαλώντας τους εκτεταμένες ζημιές και σκορπίζοντας στους δρόμους τα σκουπίδια.

Το καταστροφικό αμόκ του νεαρού εκδηλώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, όταν προκάλεσε φθορές σε συνολικά έξι κάδους απορριμμάτων της πόλης. Ωστόσο, κάποιοι τον είδαν και έδωσαν την περιγραφή του στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι ξεκίνησαν αναζητήσεις.

Ο 18χρονος εντοπίστηκε μέσα σε λίγη ώρα πριν καταστρέψει και άλλους κάδους, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της πρόκλησης φθορών σε δημόσια περιουσία, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέος γύρος κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή - Έκρηξη και καπνοί στη Βηρυτό, το Ισραήλ χτυπά οικονομικούς στόχους της Χεζμπολάχ

Αυτοκτόνησε ανήμερα των γενεθλίων της 22χρονη που είχε επιζήσει από τη σφαγή της Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ στο Ισραήλ

Συγκάτοικοι στην κορυφή Άρης και ΠΑΟΚ - Ακολουθούν Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναιτωλικός, μείωσε τη διαφορά ο ΠΑΟ - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr