Στον εισαγγελέα η γυναίκα που συνελήφθη για τη δολοφονία της ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα

Στον εισαγγελέα η γυναίκα που συνελήφθη για τη δολοφονία της ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα

Πρόκειται για τη γυναίκα από την Αλβανία η οποία άνηκε στο στενό περιβάλλον της 84χρονης η οποία δολοφονήθηκε στις 12 Οκτωβρίου

lamia-mak2
Στον εισαγγελέα μεταφέρθηκε η δράστιδα της δολοφονίας της ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα, έπειτα από ένταλμα σύλληψης. 

Πρόκειται για γυναίκα από την Αλβανία η οποία φέρεται να άνηκε στο στενό περιβάλλον της 84χρονης η οποία δολοφονήθηκε στις 12 Οκτωβρίου. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κάμερα εντόπισε τη γυναίκα αλβανικής καταγωγής να μπαίνει στην πολυκατοικία σε χρόνο που συνάδει με την ώρα κατά την οποία εκτιμάται από τις Αρχές ότι δολοφονήθηκε η ηλικιωμένη. Μάλιστα, κατά την ανάκρισή της φέρεται να υπέπεσε σε κάποιες αντιφάσεις σε σχέση με το πότε μπήκε στην πολυκατοικία τη μοιραία ημέρα.

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως προσήχθη και εξεταζόταν ως κύρια ύποπτη από τους αστυνομικούς η γυναίκα από την Αλβανία η οποία γνώριζε ότι στο σπίτι υπήρχαν χρήματα.

Κλείσιμο
Η προσαγωγή έγινε στην Εύβοια, όπου η γυναίκα εργαζόταν για άλλη ηλικιωμένη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εκτός από τη γυναίκα προσήχθη και ο σύζυγός της.

Το χρονικό

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν στις 12 Οκρωβρίου από τον ξάδερφο της ηλικιωμένης καθώς εκείνη δεν είχε δώσει σημεία ζωής για παραπάνω από ένα 24ωρο. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, διαπίστωσαν ότι εσωτερικά είχε τοποθετηθεί κλειδί στην κλειδαριά, αλλά η πόρτα δεν ήταν ασφαλισμένη, ενώ δεν υπήρχαν και ίχνη παραβίασης.

Σε κοντινή απόσταση από την πόρτα βρέθηκε πεσμένη η 84χρονη και κοντά της υπάρχαν κηλίδες αίματος, αλλά και αποτυπώματα από παπούτσια. Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε δεν υπήρχαν ίχνη πάλης.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν και μετέβησαν στο σπίτι, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, καθώς και ο Ιατροδικαστής Λαμίας.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 84χρονη έφερε ένα τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο.

Ειδήσεις σήμερα:

Η απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών Μάτσα - Κεφαλογιάννη σημείο προς σημείο - Τι ζητούσε και τι πήρε ο κάθε γονιός

O Τραμπ θέλει τον Κατσιματίδη υποψήφιο δήμαρχο Νέας Υόρκης απέναντι στον Ερικ Ανταμς που έπαιρνε τα «δωράκια» από την Τουρκία

Airbnb: Φορολογικά έσοδα 830 εκατ. ευρώ από τη βραχυχρόνια μίσθωση - Τι είπε ο Πιτσιλής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης