Ειρήνη Μουρτζούκου για νεκρά παιδιά στην Αμαλιάδα: «Μου φορτώνουν ό,τι έχει γίνει - Δεν με αφήνουν να πενθήσω όπως θέλω»

Η 24χρονη μίλησε για το θρίλερ της Αμαλιάδας και τα νεκρά μωρά - Όπως δήλωσε υπάρχει εύρημα ότι είναι αθώα και ότι δεν ισχύει ότι πήγαν τον μικρό Παναγιωτάκη νεκρό στο νοσοκομείο

Κάθε εμπλοκή στο θρίλερ με τα πέντε νεκρά βρέφη αρνείται η Ειρήνη Μουρτζούκου από την Αμαλιάδα, σημειώνοντας ότι υπάρχει εύρημα ότι είναι αθώα και ότι είναι ψευδές ότι πήγαν νεκρό τον Παναγιωτάκη στο νοσοκομείο.

«Άμα ήταν νεκρό δεν θα μπορούσε να κάνει εμετό», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega.

Ερωτηθείσα για το νεκρό αδερφάκι της, είπε ότι την πόνεσε πολύ που πέθανε. «Γυρνούσα σπίτι και με φώναζε Ειρήνη, Ειρήνη, αυτό είναι κάτι που μου είχε λείψει», ανέφερε.


Παράλληλα, είπε ότι είναι ψέμα ότι ο βιολογικός της πατέρας της είχε πει «να προσέχετε τα παιδιά με την Ειρήνη», ενώ για τη μητέρα της ανέφερε ότι είχαν καλή σχέση και πως με εκείνη μιλούσε όταν ήθελε κάτι.



«Δεν έφυγαν μέσα στα χέρια μου»

Η Ειρήνη Μουρτζούκου ανέφερε ότι η μητέρα του πρώτου παιδιού την κατηγορεί χωρίς λόγο κι ότι δεν έχει να κρύψει τίποτα και δεν κατηγορείται για τίποτα.

«Δεν έφυγαν μέσα στα χέρια μου», είπε για τα βρέφη, ενώ υποστήριξε ότι την πόνεσαν περισσότερο οι δύο τελευταίοι θάνατοι, του δεύτερου δικού της παιδιού και του Παναγιωτάκη, του 15 μηνών βρέφους. Όπως εξήγησε, το πρώτο της μωρό πέθανε πολύ μικρό και δεν είχε περάσει στιγμές μαζί του.



«Θέλω να μου απαντήσουν γιατί χάθηκαν τα μωρά»

Η γυναίκα από την Αμαλιάδα ζητά απαντήσεις γιατί χάθηκαν τα μωρά. Όπως υποστήριξε, η ίδια έκανε όλες τις φορές αυτό που έπρεπε όσο πιο γρήγορα έπρεπε.

Δεν είναι ωραίο να σου φορτώνουν πράγματα. Μου φορτώνουν ό,τι έχει γίνει», είπε, προσθέτοντας ότι βγαίνουν άνθρωποι ανώνυμα και της φορτώνουν θανάτους.


Η Ειρήνη Μουρτζούκου ανέφερε ότι τις τελευταίες ημέρες δεν μπορεί να πάει ούτε έναν καφέ, ενώ σταμάτησε εδώ και 4-5 ημέρες να εργάζεται.

«Είναι πολύ δύσκολο και δεν μπορεί κανένας να το καταλάβει, αλλά δεν με αφήνουν να πενθήσω όπως θέλω», είπε.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μητσοτάκης πήγε σε φαρμακείο για να πάρει self test για τον καρκίνο του παχέος εντέρου - Δείτε το βίντεο

Το PKK ανέλαβε την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση με τους 5 νεκρούς στην Άγκυρα


Μασκ και Πούτιν μιλούν συχνά στο τηλέφωνο, αποκαλύπτει η Wall Street Journal - Τι λένε στις μυστικές τους συζητήσεις;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr