Κρητη: Διακόπηκε η δίκη του 62χρονου καθηγητή φροντιστηρίου που κακοποιούσε σεξουαλικά μαθήτριες

Ο 62χρονος αντιμετωπίζει ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα υγείας καθώς είναι καρκινοπαθής - Κατηγορείται ότι παρενοχλούσε και κακοποιούσε σεξουαλικά κοπέλες 13 ως 15 ετών

Ένα απρόοπτο συνέβη σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης του 62χρονου καθηγητή φροντιστηρίου στα Χανιά που κατηγορείται για ασέλγεια κατά ανηλίκων μαθητριών του.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος flashnews.gr, ο 62χρονος αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία κατά την διάρκεια εξέτασης της πρώτης μάρτυρα και το δικαστήριο αναγκάστηκε να διακόψει.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε στα δικαστήρια και μετέφερε τον κατηγορούμενο στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Ο 62χρονος αντιμετωπίζει ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα υγείας καθώς είναι καρκινοπαθής.

Μάλιστα τον Νοέμβριο του 2022 ο 62χρονος είχε αποφυλακίστηκε μετά την απόφαση του Εφετείου Κρήτης το οποίο έκανε αποδεκτό το αίτημα του δικηγόρου του για αναστολή της ποινής επικαλούμενος ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Κακοποιούσε επί χρόνια τις μαθήτριές του

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τις τελευταίες ημέρες του 2018 και λίγο πριν την πρωτοχρονιά, όταν κάποια από τα κορίτσια άρχισαν να μιλάνε για τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης.

Τότε έγιναν οι πρώτες καταγγελίες και αφορούσαν σε περιστατικά που είχαν γίνει το 2013 όταν τα θύματα σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, ήταν 13 έως 15 ετών.

Συνολικά μέχρι τώρα έχουν γίνει πέντε καταγγελίες για θωπεύσεις, παρά φύση και κατά φύση ασέλγεια.

Ο καθηγητής φέρεται εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του εκπαιδευτικού να παρενοχλούσε τις νεαρές κοπέλες ακόμα και μέσα στους χώρους του φροντιστηρίου του.

Ο 62χρονος– σύμφωνα με τις καταγγελίες – εκτός από ασελγείς πράξεις φέρεται να βίαζε μαθήτριες της πρώτης τάξης του γυμνασίου.


Ειδήσεις σήμερα:

OnlyFans: Διάσημο μοντέλο ανακοίνωσε ότι «βγαίνει στη σύνταξη» στα 28 της - Έβγαλε 67 εκατ. δολάρια σε τρία χρόνια

Αμαλιάδα - βρέφη: Oι αναρτήσεις της Ειρήνης Μουρτζούκου για τους θανάτους των παιδιών της - «Κάποια στιγμή θα είμαστε κοντά σου»

Diddy: Δηλητηρίασε τον Τζέιμι Φοξ και εκείνος κάλεσε το FBI, αναφέρουν άτομα από το περιβάλλον του ηθοποιού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr