Με τα χρώματα της HSW βάφτηκε το πρώην Thunder νυν Highspeed 3

Tο ταχύπλοο που έχει δυνατότητα μεταφοράς μέχρι 1.068 επιβάτες και 210 ΙΧ αυτοκίνητα, θα ξεκινήσει δρομολόγια από την άνοιξη του 2025 στη γραμμή Ηράκλειο-Κυκλάδες

Και το όνομα αυτού Highspeed 3. Στα χρώματα της Hellenic Seaways βάφτηκε το πρώην Thunder της Fast Ferries το οποίο αποκτήθηκε έναντι 17,7 εκατ. ευρώ από τον όμιλο Attica στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ο όμιλος με την κίνηση αυτή ενισχύει την παρουσία του στις γραμμές της Κρήτης αφού το ταχύπλοο θα ξεκινήσει δρομολόγια από την άνοιξη του 2025 στη γραμμή Ηράκλειο-Κυκλάδες.

Το πλοίο ναυπηγήθηκε το 1998, στην Αυστραλία, έχει μήκος 86,60μ., πλάτος 24μ., ταξιδεύει με ταχύτητα 36 κόμβων και μπορεί να μεταφέρει μέχρι 1.068 επιβάτες και 210 ΙΧ αυτοκίνητα.

Εκτελούσε με τα σινιάλα της Fast Ferries τα τελευταία τέσσερα χρόνια δρομολόγια Πειραιάς, Σύρος, Μύκονος, Πάρος, Ίος, Σαντορίνη και Ηράκλειο.

Η εταιρεία του Γιώργου Παναγιωτάκη φαίνεται ότι με την πώληση αυτή αποκτά ρευστότητα για την αγορά των δύο πλοίων της ΑΝΜΕ Ζακύνθου, “Διονύσιος Σολωμός” και “Αδαμάντιος Κοραής”.

Διαβάστε τη συνέχεια στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr