Λεωφόρος Βουλιαγμένης: Βίντεο με τη στιγμή που τα ασθενοφόρα φτάνουν έξω από το κλαμπ για τους μεθυσμένους μαθητές

Λεωφόρος Βουλιαγμένης: Βίντεο με τη στιγμή που τα ασθενοφόρα φτάνουν έξω από το κλαμπ για τους μεθυσμένους μαθητές

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν στο περιστατικό

ekab_brady
Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, έξω από δημοφιλές κλαμπ, όταν τα πρώτα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο για να παραλάβουν δεκάδες νεαρά άτομα που είχαν καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ. Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok δείχνει την άφιξη των ασθενοφόρων, καθώς το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί παρακολουθεί με ανησυχία την κατάσταση.

Στη σκηνή, που αποτυπώνεται στη φωτογραφία και το βίντεο, φαίνεται να επικρατεί συνωστισμός, ενώ τα οχήματα πρώτων βοηθειών επιχειρούν να περάσουν μέσα από τον κόσμο για να προσφέρουν άμεση ιατρική βοήθεια στους νεαρούς που βρίσκονταν σε κίνδυνο. Με τα φώτα έκτακτης ανάγκης αναμμένα, οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσπαθούν να ανταποκριθούν στα επείγοντα περιστατικά, καθώς τουλάχιστον δέκα άτομα χρειάστηκε να μεταφερθούν άμεσα σε νοσοκομεία της περιοχής.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν στο περιστατικό, εξετάζοντας αν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενοι κανόνες για τη διάθεση αλκοόλ σε νέους και αν υπήρξε επαρκής έλεγχος από τη διοίκηση του κλαμπ. Στόχος είναι να εξακριβωθεί αν υπήρξαν παραλείψεις που συνέβαλαν στην επικίνδυνη κατανάλωση αλκοόλ από τους νεαρούς. Το περιστατικό έχει προκαλέσει προβληματισμό σχετικά με την ασφάλεια και την εποπτεία στους χώρους διασκέδασης, ενώ αναμένεται να ληφθούν μέτρα για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον.

Η ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων

Κλείσιμο
Στο μεταξύ, ο δήμος Αθηναίων εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό, αναφέροντας πως θα προβεί άμεσα στις νόμιμες ενέργειες σε συνεργασία με την αστυνομία. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση: 

Ο Δήμος Αθηναίων έχει επιληφθεί του θέματος που αφορά το νυχτερινό κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, που χορήγησε αλκοόλ σε ανηλίκους. Θα προβεί άμεσα στις προβλεπόμενες νόμιμες ενέργειες σε σχέση με τις πράξεις που διαπιστώθηκαν, σε συνεννόηση και με την Ελληνική Αστυνομία.

Ειδήσεις σήμερα:

Ακραία πόλωση στις ΗΠΑ - Είσαι φασίστας λέει η Χάρις για τον Τραμπ - Είσαι κομμουνίστρια και επικίνδυνη της απαντά

Λιθουανία: Οι Σοσιαλδημοκράτες προηγούνται στον δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών

Οι άγνωστες φωτογραφίες Γουίλιαμ και πριγκίπισσας Νταϊάνα σε καταφύγιο αστέγων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης