Επεισοδιακή καταδίωξη που ξεκίνησε από το Ζεφύρι και κατέληξε στην εθνική οδό έλαβε χώρα μετά τα μεσάνυχτα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας Ρομά που κινούνταν με το αυτοκίνητό του στο Ζεφύρι, στη συμβολή των οδών Λιοσίων και Μόρνου, δεν υπάκουσε σε σήμα αστυνομικών που τον κάλεσαν να σταματήσει για έλεγχο και επιτάχυνε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.
Τελικά ο άνδρας έχασε τον έλεγχο στην εθνική οδό, συγκρούστηκε με ένα φορτηγό στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας και ακινητοποιήθηκε.
Ο οδηγός του οχήματος απεγκλωβίστηκε μετά από χρήση διασωστικής σειράς από πυροσβέστες και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο ΚΑΤ.
Στο βίντεο που ακολουθεί καταγράφονται τα πρώτα λεπτά μετά την σύγκρουση του ΙΧ που οδηγούσε ο Ρομά με φορτηγό που κινείτο στην εθνική οδό.
Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι λόγω του τροχαίου, το ρεύμα ανόδου της Εθνικής προς Λαμία παρέμεινε κλειστό (στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας) για περισσότερο από μια ώρα.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.