Φωτιά εκδηλώθηκε στις 12.05 το μεσημέρι σε ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο μέσα στην πρώτη σήραγγα της Εγνατίας οδού από Βέροια προς Κοζάνη, με αποτέλεσμα να κλείσει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.
Επιτόπου έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Βέροιας με ένα όχημα και τρεις πυροσβέστες, οι οποίοι έσβησαν τη φωτιά, ενώ λειτούργησαν όλα τα συστήματα ασφαλείας της Εγνατίας Οδού.
Αυτή την ώρα γίνεται η απομάκρυνση του αυτοκινήτου και σε λίγο θα ανοίξει και πάλι το τμήμα της Εγνατίας προς Κοζάνη.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.