Σε αναβολή για τις 28 Δεκεμβρίου οδηγήθηκε η δίκη του αστυνομικού τουΑστυνομικούΤμήματος Χαλανδρίου ενώπιον του αυτοφώρου δικαστηρίου.
Σε βάρος του αστυνομικού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απειλή, εξύβριση, απλή σωματική βλάβη, όλα κατά συρροή.
Ο 35χρονος αστυνομικός συνελήφθη έπειτα από μήνυση για την επίθεση, παραμονή Χριστουγέννων, σε αντιδήμαρχο του δήμου Χαλανδρίου και σε εθελοντή Αη Βασίλη. Μάλιστα σε βίντεοληπτικο υλικό ο κατηγορούμενος εμφανίζεται να χαιρετά ναζιστικά.
Σήμερα ο αστυνομικός με την αναβολή της δίκης του αφέθηκε ελεύθερος από το δικαστήριο με τον όρο της μη προσέγγισης των παθόντων.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.