Μεγάλο μποτιλιάρισμα αντιμετώπιζαν από το πρωί της Πέμπτης οι οδηγοί στα ορεινά των Τρικάλων, στο δρόμο για το Περτούλι, με την κατάσταση στους δρόμους να βελτιώνεται κάπως τις βραδινές ώρες.
Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ιστότοπος trikalavoice.gr, οι ουρές των αυτοκινήτων ξεκινούσαν από τα πεδινά τμήματα του νομού, από την Πύλη, και εκτείνονταν μέχρι το Περτούλι, για περίπου 15 χλμ.
Μάλιστα, πολλοί οδηγοί υποχρεώθηκαν να κάνουν αναστροφή προκειμένου να «ξεκολλήσουν» από την κίνηση, ενώ εκατοντάδες παρέμειναν εγκλωβισμένοι για ώρες.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.