Κατολίσθηση στην εθνική οδό Χανίων – Κισσάμου: Έπεσαν βράχια στον δρόμο
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Με ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να γίνεται η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Χανίων – Κισσάμου καθώς έχει σημειωθεί κατολίσθηση στο ρεύμα προς Χανιά, ανάμεσα στους κόμβους Πλατανιά και Γαλατά.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, το σημείο έχει οριοθετηθεί πρόχειρα με κώνους ωστόσο, καθώς η καταρρακτώδης βροχή συνεχίζεται, υπάρχει κίνδυνος νέων κατολισθήσεων.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η κατολίσθηση σημειώθηκε ακριβώς στο σημείο που τελειώνει το προστατευτικό τειχίο αντιστήριξης που έχει κατασκευαστεί.
Το αφιέρωμα Ίσον Λοβ του Vodafone TV για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, περιλαμβάνει εμβληματικές ταινίες και σειρές γεμάτες πάθος, συγκίνηση και φαντασία.
Η Bayer Ελλάς, με σταθερή δέσμευση στην καινοτομία, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κοινωνική υπευθυνότητα, αποδεικνύει έμπρακτα πως ο κόσμος μπορεί να γίνει πιο ανθρώπινος, πιο δίκαιος και πιο φωτεινός