Οδηγός έχασε τον έλεγχο ηλεκτρικού αυτοκινήτου στη Ναύπακτο και προσέκρουσε σε πύλη τροφοδοσίας σούπερ μάρκετ.
Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου ξεκίνησε από το χώρο του πάρκινγκ και αφού χτύπησε σε τοίχο σταμάτησε στην πύλη τροφοδοσίας του σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Πληροφορίες του Lepanto TV, αναφέρουν πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου όταν «κόλλησε» το γκάζι.
Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του ο οποίος διακομίστηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και διαπιστώθηκε πως δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.