Με δυσκολίες σε αρκετά σημεία του λεκανοπεδίου πραγματοποιείται η κίνηση στους δρόμους σήμερα, Δευτέρα.
Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στον Κηφισό: στην κάθοδο από Μεταμόρφωση μέχρι Αιγάλεω και στην άνοδο από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d76obcd50yc9)
Κίνηση τώρα υπάρχει και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισίας, προς Φιλοθέη.
Αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στη Λ. Μεσογείων, αλλά και στην Κατεχάκη.
Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» παρατηρείται και σε δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στη Λεωφόρο Βασ. Κωνσταντίνου.
Εικόνα της κίνησης τώρα
Κλείσιμο
Αυξημένη κίνηση και στη λεωφόρο Αθηνών προς Ασπρόπυργο και σε τμήματα της Μεσογείων και της Κηφισιάς για όσους κατευθύνονται προς το κέντρο της Αθήνας.
Καθυστερήσεις καταγράφονται και στο ανοδικό ρεύμα της Συγγρού.
Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 15’-20’ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας και 10'-15΄ στις εξόδους για Λαμία στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: 10’-15’ Μεταμόρφωση-Κηφισίας. Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 10'-15΄ Πλακεντίας-Κηφισίας. Καθυστερήσεις στην Περ. Υμηττού: 15'-20' Αγία Παρασκευή-Κηφισίας. https://t.co/BTB6Pj4ZnK
Αν κάτι μπορεί να χαρακτηρίσει την Toyota, είναι σίγουρα η διορατικότητα. Αυτό άλλωστε σημαίνει και η λέξη «Kenshiki» που έχει δώσει το όνομά της σε ένα ετήσιο forum που κάθε χρόνο αποδεικνύει ότι η επιμονή και η προσήλωση οδηγούν σε θεαματικά αποτελέσματα.
Η υποχρεωτική εφαρμογή του μέτρου και στις συναλλαγές μεταξύ επιχειρήσεων είναι ένα σημαντικό βήμα προς την πλήρη ψηφιοποίηση των φορολογικών διαδικασιών.