Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Καίτη Γκρέυ - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της
Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης στις 3 το μεσημέρι, ενώ η σορός της θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 12 το μεσημέρι
Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και απλός κόσμος στη μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ, η οποία έφυγε από τη ζωή την Κυριακή σε ηλικία 100 ετών.
Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης στις 3 το μεσημέρι. Η σορός της θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 12 το μεσημέρι.
Σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις οδηγίες της Καίτης Γκρέυ, οι φίλοι και οι συνάδελφοί της θα την τιμήσουν με δύο από τα αγαπημένα της τραγούδια, «Βουνό» και «Ξένα χέρια», που την ανέδειξαν ως μία από τις σημαντικότερες φωνές της εποχής της.
Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Dialectica συγκαταλέγεται στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης, σύμφωνα με τη λίστα FT1000: Europe’s Fastest Growing Companies που δημοσιεύουν οι Financial Times σε συνεργασία με τη Statista.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.