Κίνηση τώρα: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στο ρεύμα εξόδου της λεωφόρου Αθηνών Κορίνθου λόγω τροχαίου
Το πρωί της Δευτέρας (27/01) η κίνηση είναι αρκετά αυξημένη με τον Κηφισό και την Κηφισίας να καταγράφουν τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις - Δείτε τον χάρτη της κίνησης
UPD:
Με μεγάλη υπομονή πρέπει να «οπλιστούν» οι οδηγοί, καθώς αυξημένη είναι η κίνηση που επικρατεί στους δρόμους το πρωί της Δευτέρας, 27 Ιανουαρίου.
Έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στο ρεύμα εξόδου της Λεωφόρου Αθηνών - Αθηνών Κορίνθου από το δάσος Χαϊδαριού προς τον Ασπρόπυργο, λόγω τροχαίου ατυχήματος με τραυματισμό δικυκλιστή.
Έχουν επηρεαστεί η Λεωφόρος Σχιστού και η περιφερειακή Αιγάλεω προς την Αθηνών - Κορίνθου.
Την ίδια ώρα, σε πολλούς δρόμους της Αθήνας παρατηρείται αυξημένη κίνηση, με μεγάλες καθυστερήσεις να καταγράφονται στον Κηφισό, την Αττική Οδό, τη Λεωφόρο Κηφισίας και τον Πειραιά.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.